Kızlar yardım edin

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Dicle özgür tarafından oluşturulan Kızlar yardım edin başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 919 kez görüntülenmiş, 9 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar yardım edin
Konbuyu başlatan Dicle özgür
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Dicle özgür

Dicle özgür

Kayıtlı Üye
rank
Dört haftalık hamileyim ve karnımdan başlayan ağrı kasıklarıma atıyo yaşayan varmı bebeğime bişey olmuş diye çok korkuyorum ne yapmam gerekiyor

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
Dört haftalık hamileyim ve karnımdan başlayan ağrı kasıklarıma atıyo yaşayan varmı bebeğime bişey olmuş diye çok korkuyorum ne yapmam gerekiyor
Gebelikte kasık bel agrisi hemen her doneminde yaşanıyor canım akıntı lekelenme eslik etmiyorsa korkma uzan dinlen ılık duş al bunlar biraz rahatlatir organlarin artik yer değiştirme ye basladigi icin daha cok agri yasanicak suan rahim kaslarin kasılıyor agrinin sebebi bu yuzden gecmis olsun canım 🥰

Helin in annesi

Kayıtlı Üye
rank
Dicle geçmiş olsun canım ama benim ilk bebekte 2aylik hamileydim duş alırken kan geldi kasıklarımda şiddetli ağrı vardı adet sancısı gibi yürüyünce canım açıyordu doktor a gittim ultrason baktı kesede kan var dedi düşük olabilir dinlen stres yok cinsel ilişki yasak dedi ilaçlar yazdı geçti sonra mutlaka doktora git canim

Mervercan

👑Yuşa Han👑 🌟Duhan🌟
Yönetici
Mod
rank
Ağrıyla birlikte kanama veya lekelenme olursa sıkıntılı olarak görülüyor kuzum. Sadece ağrı varsa korkma

Zeynoo

Kayıtlı Üye
rank
Rahim büyüyor kuzum bu yüzden ağrı yaşaman sık lavaboya gitmen normal hamileliğin sonuna kadar rahmin göbek deliğine kadar gelmiş olacak bu da organları sıkıştıracak

Dicle özgür

Kayıtlı Üye
rank
Gebelikte kasık bel agrisi hemen her doneminde yaşanıyor canım akıntı lekelenme eslik etmiyorsa korkma uzan dinlen ılık duş al bunlar biraz rahatlatir organlarin artik yer değiştirme ye basladigi icin daha cok agri yasanicak suan rahim kaslarin kasılıyor agrinin sebebi bu yuzden gecmis olsun canım 🥰
Teşşekur ederim canım

Tüm sayfalar yüklendi.