Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Endişe etme canım bizde öyle korunuyoruz 6 aydır şükür sıkıntı yok bende sezaryan doğum yaptım ilk 6 gün kanmaa oldu 40 ın içinde bir daha asla olmadı hala da olmadım surda 1 hafta snra 6 ay olacak tık yok.
Bizde o şekilde korunduk 2 oğluma hamile kalmıştım sonra 10 yıl hem prevatif ayni anda çekilme ile 10 yıl korunduk geri çekilme derken oluyor canım dikkat et derim
Bizde o şekilde korunduk 2 oğluma hamile kalmıştım sonra 10 yıl hem prevatif ayni anda çekilme ile 10 yıl korunduk geri çekilme derken oluyor canım dikkat et derim
Canlar benim kızım 4 aydan gün aldı ben ilk sezeryan olunca kananmam oldu 10 gün sonra bitti daha sonrada 1 hafta yine geldi kesildi diğer hafta yine 1 hafta geldi doğum dan sonra ama sonrada kanamam olmadı normal mi sizce karnım ağrıyor yani hamile kalmaktan korkuyorum ya belirtisi yok ama ben yinede tedirginim çekme yöntemi yapıyoruz zaten korunuyoz bu şekilde soleme sayip napim sizce ya hamile isem. Hayırlısı olsun ama kızım zaten kolik hiç durmuyo ona zor bakarken çok seviyorum kızımı lakin ne yaptım ise fayda etmedi
Endişe etme canım bizde öyle korunuyoruz 6 aydır şükür sıkıntı yok bende sezaryan doğum yaptım ilk 6 gün kanmaa oldu 40 ın içinde bir daha asla olmadı hala da olmadım surda 1 hafta snra 6 ay olacak tık yok.
Bncede olmasak iyi ama diğer yanıda kötü daha bebisler küçükken 2 hamile kalmak zor olur kızlar 2 yıl sonra dusunuyom bn eşim 5 yıl sonra ama o iş 2 yıl olurbence ideal
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Ciddi misin ama cnm dikkt ediyoz ki dışarı gidiyo olması imkansız
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Özel konulara girdik kızlar ama kusura bakmayın sormam lazimdi tedirgin olmak daha kötü bide bende bu aralar bel ağrısı ve nefes darlığı var ya sizce neden olur