Sorum var Kızlar yardım

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde 💓Kız 🐣erkek annesi💙🤗 tarafından oluşturulan Kızlar yardım başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,269 kez görüntülenmiş, 31 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar yardım
Konbuyu başlatan 💓Kız 🐣erkek annesi💙🤗
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Dilek47

❤ 3 çocuklu 1 Anne ⚘

Kayıtlı Üye
rank
Endişe etme canım bizde öyle korunuyoruz 6 aydır şükür sıkıntı yok bende sezaryan doğum yaptım ilk 6 gün kanmaa oldu 40 ın içinde bir daha asla olmadı hala da olmadım surda 1 hafta snra 6 ay olacak tık yok. 😂😂
Bizde o şekilde korunduk 2 oğluma hamile kalmıştım sonra 10 yıl hem prevatif ayni anda çekilme ile 10 yıl korunduk geri çekilme derken oluyor canım dikkat et derim

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Bizde o şekilde korunduk 2 oğluma hamile kalmıştım sonra 10 yıl hem prevatif ayni anda çekilme ile 10 yıl korunduk geri çekilme derken oluyor canım dikkat et derim
Tamam.kuzum dikkat ederim her şey olacağına varır tabiki de ama işte nasip

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Canlar benim kızım 4 aydan gün aldı ben ilk sezeryan olunca kananmam oldu 10 gün sonra bitti daha sonrada 1 hafta yine geldi kesildi diğer hafta yine 1 hafta geldi doğum dan sonra ama sonrada kanamam olmadı normal mi sizce karnım ağrıyor yani hamile kalmaktan korkuyorum ya belirtisi yok ama ben yinede tedirginim çekme yöntemi yapıyoruz zaten korunuyoz bu şekilde soleme sayip napim sizce ya hamile isem. Hayırlısı olsun ama kızım zaten kolik hiç durmuyo ona zor bakarken çok seviyorum kızımı lakin ne yaptım ise fayda etmedi😱😱😥😥😢😢
Korkma kuzum doğumdan sonra adet düzensizliği oluyor herkeste normal bir durum

Dilek47

Kayıtlı Üye
rank
Endişe etme canım bizde öyle korunuyoruz 6 aydır şükür sıkıntı yok bende sezaryan doğum yaptım ilk 6 gün kanmaa oldu 40 ın içinde bir daha asla olmadı hala da olmadım surda 1 hafta snra 6 ay olacak tık yok. 😂😂
Bende daha olmadım ya korunuyorum hamile olmadığıma eminim ama karnım baya çıkmış 😐
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bncede olmasak iyi ama diğer yanıda kötü daha bebisler küçükken 2 hamile kalmak zor olur kızlar 😂😂2 yıl sonra dusunuyom bn eşim 5 yıl sonra ama o iş 2 yıl olur😂😂bence ideal

Ciddi misin ama cnm dikkt ediyoz ki dışarı gidiyo olması imkansız

Özel konulara girdik kızlar ama kusura bakmayın sormam lazimdi tedirgin olmak daha kötü bide bende bu aralar bel ağrısı ve nefes darlığı var ya sizce neden olur
Kuzum dışarı çıkması pek bişey değiştirmiyor afedersin cnm ufak bi zevk suyu bile hamile kalına biliyor

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Bende daha olmadım ya korunuyorum hamile olmadığıma eminim ama karnım baya çıkmış 😐

Kuzum dışarı çıkması pek bişey değiştirmiyor afedersin cnm ufak bi zevk suyu bile hamile kalına biliyor
Aynen test yap canım hem için rahat eder

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar