Kızlar yardım

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde Baharrr tarafından oluşturulan Kızlar yardım başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,379 kez görüntülenmiş, 37 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar yardım
Konbuyu başlatan Baharrr
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Baharrr

Doğa'm 💜

Kayıtlı Üye
rank
Kızımın kolları hep böyle oldu ilk başta isilik dedim ama geçmiyor ne yapmam gerekiyor geçmesi için yardım edin lütfen...😔
Kızımda da çıktı önce isilik oldu sonra kaşımış ben fark etmemiştim ilk alerji sandım ama kaşıdığı için olmuş eli hep oradaydı biraz sütümden sürdüm şu an geçiyor gibi tüm üst bedeni isilik kaşıdığı yerleri de aynı böyle yavrumun

Yenibebe

Kayıtlı Üye
rank
Kızımda da çıktı önce isilik oldu sonra kaşımış ben fark etmemiştim ilk alerji sandım ama kaşıdığı için olmuş eli hep oradaydı biraz sütümden sürdüm şu an geçiyor gibi tüm üst bedeni isilik kaşıdığı yerleri de aynı böyle yavrumun
Günlük duşu tavsiye ediyorum gerçekten iş görüyor çocuklar terledikçe daha kötüleşiyor

Baharrr

Kayıtlı Üye
rank
İsilik böyle olmaz canım egzema gibi duruyor doktora götürmen daha iyi olur
Pazartesi götürücem inşallah teşekkür ederim canım
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Günlük duşu tavsiye ediyorum gerçekten iş görüyor çocuklar terledikçe daha kötüleşiyor
Yapıyorum ama şambuan sabun kullanıyorum sanırım sadece suyla yıkamam lazım

Alyaa🌷🌷

Kayıtlı Üye
rank
Kızımın kolları hep böyle oldu ilk başta isilik dedim ama geçmiyor ne yapmam gerekiyor geçmesi için yardım edin lütfen...😔
Geçmiş olsun canım benim oğlumun kbütün vücudu böyle oldu iki gün sürdü geçti ama çok sıcaktı ondan mi oldu acaba dedim ama bilmiyorum alerji de olabilir.genelde günde iki kere duş aldiriyorum aşırı sıcak ya 🥴

^^ ÖzLem 💜 ^^

💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞
rank
Alerji olsa her yerinde olmaz mı sadece kollarında var geçmezse götürücem

Teşekkür ederim canm ama sadece kollarında var birde sadece 1 kolu böyle kötü oldu

Hayır yok farklı birşeyde vermedim yemesi teşekkür ederim canm
Ya çok geçmiş olsun o zaman sen yarin bir götür canım kıyamam ya

Baharrr

Kayıtlı Üye
rank
Ben kaşırken hiç görmedim bacaklarında yok sadece kollarında yüzünde bide boyun kısmında var off kıyamam ya gerçekten çocuklarımıza birşey olmasın çok üzülüyorum

Ya çok geçmiş olsun o zaman sen yarin bir götür canım kıyamam ya
Aynen götürücem çok sağol canım

Doğa'm 💜

Kayıtlı Üye
rank
Ben kaşırken hiç görmedim bacaklarında yok sadece kollarında yüzünde bide boyun kısmında var off kıyamam ya gerçekten çocuklarımıza birşey olmasın çok üzülüyorum

Aynen götürücem çok sağol canım
Evet ya valla çok üzüldüm kendini kaşırken görünce ben ufalayarak kaşıntısını hafifletmeye çalışıyordum ama yok fayda etmeyince eşim hemen vantilatör aldı bugün biraz daha iyidi o yüzden kız ben de isilik oldum hayatımda ilk defa ne kadar kötü diken gibi batıyor terleyince tuz değmiş gibi yakıyor kızaroyor offf çok kötüymüş bu

Tüm sayfalar yüklendi.