Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Benimde kızımda denize götürdükten sonra kollarında başladı sonra tek tük bacaklara felan geçti duş rahatlatıyor muhtemelen sıcak havalardan şu iğrenç havaları atlatsak bizde yavrularımızda bi rahat nefes alsa
Kızımda da çıktı önce isilik oldu sonra kaşımış ben fark etmemiştim ilk alerji sandım ama kaşıdığı için olmuş eli hep oradaydı biraz sütümden sürdüm şu an geçiyor gibi tüm üst bedeni isilik kaşıdığı yerleri de aynı böyle yavrumun
Kızımda da çıktı önce isilik oldu sonra kaşımış ben fark etmemiştim ilk alerji sandım ama kaşıdığı için olmuş eli hep oradaydı biraz sütümden sürdüm şu an geçiyor gibi tüm üst bedeni isilik kaşıdığı yerleri de aynı böyle yavrumun
Geçmiş olsun canım benim oğlumun kbütün vücudu böyle oldu iki gün sürdü geçti ama çok sıcaktı ondan mi oldu acaba dedim ama bilmiyorum alerji de olabilir.genelde günde iki kere duş aldiriyorum aşırı sıcak ya
Geçmiş olsun canım benim oğlumun kbütün vücudu böyle oldu iki gün sürdü geçti ama çok sıcaktı ondan mi oldu acaba dedim ama bilmiyorum alerji de olabilir.genelde günde iki kere duş aldiriyorum aşırı sıcak ya
Ben kaşırken hiç görmedim bacaklarında yok sadece kollarında yüzünde bide boyun kısmında var off kıyamam ya gerçekten çocuklarımıza birşey olmasın çok üzülüyorum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Ben kaşırken hiç görmedim bacaklarında yok sadece kollarında yüzünde bide boyun kısmında var off kıyamam ya gerçekten çocuklarımıza birşey olmasın çok üzülüyorum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Evet ya valla çok üzüldüm kendini kaşırken görünce ben ufalayarak kaşıntısını hafifletmeye çalışıyordum ama yok fayda etmeyince eşim hemen vantilatör aldı bugün biraz daha iyidi o yüzden kız ben de isilik oldum hayatımda ilk defa ne kadar kötü diken gibi batıyor terleyince tuz değmiş gibi yakıyor kızaroyor offf çok kötüymüş bu