Sorum var Kizlar yardimci olur musunuz

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Azra melis Ebru tarafından oluşturulan Kizlar yardimci olur musunuz başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 529 kez görüntülenmiş, 13 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kizlar yardimci olur musunuz
Konbuyu başlatan Azra melis Ebru
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sümeyra🍀

Atilla's mom 😍

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar 16+4 haftalik hamileyim ayakda durduğum zaman sağ ve sol kasiklarimda agri oluyor sanki böyle iğne batmasi gibi dinlenince bile geçmiyor uyurken böyle vücudum tutuluyor kendimi çevirmek istediğimde acı çekiyorum birde enfeksiyonum ve vajinam da kaşıntı var böyle bir durum yaşayan varmi
Magnezyum eskikliğinden ola bilir kramplar felan. Doktorun daha iyisini bilir.

Aleyna Yavuz

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar 16+4 haftalik hamileyim ayakda durduğum zaman sağ ve sol kasiklarimda agri oluyor sanki böyle iğne batmasi gibi dinlenince bile geçmiyor uyurken böyle vücudum tutuluyor kendimi çevirmek istediğimde acı çekiyorum birde enfeksiyonum ve vajinam da kaşıntı var böyle bir durum yaşayan varmi
Enfeksiyon ağrı yapar canım hemde bebek için iyi değil doktorun sana ilaç yazsın

Sümeyra🍀

Gökçem❣️ Gökperim❣️ Barış Hamzam❣️
rank
Bende sendenim maalesef 😔
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Magnezyum eskikliğinden ola bilir kramplar felan. Doktorun daha iyisini bilir.
Oda olabilir sade soda iç iyi gelir @Azra melis

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-04-15
Gebeliğinizin 33. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık ananas büyüklüğünde.
İskelet kemiklerinde sertleşme olur ancak kafa kemikleri birleşmez. doğumda kemikler birbirine yaklaşarak alan daraltır ve doğum daha kolay olur. Ödem ve kilo artışına bağlı sinir sıkışması nedeniyle el ayak ve bileklerde karıncalanma ve hissizlik olabilir.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 42 cm ağırlıgı 2000 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız
Tüm sayfalar yüklendi.