Kızlar yardımcı olur musunuz.

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik Öncesi kategorisinde Halide demirkaya tarafından oluşturulan Kızlar yardımcı olur musunuz. başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,011 kez görüntülenmiş, 28 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik Öncesi
Konu Başlığı Kızlar yardımcı olur musunuz.
Konbuyu başlatan Halide demirkaya
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Hülya12

Gebi Gebelik Asistanı

Moderator
Mod
rank
Başlık: **WBC Yüksekliği Hamileliğe Engel mi?**

Merhaba, WBC (Beyaz Kan Hücreleri) değeriniz 10.28 çıkmış. Bu değerin hamile kalmaya doğrudan bir engel oluşturup oluşturmadığı, değerin yüksekliğinin nedenine bağlıdır.

* **Hafif Yükseklik:** WBC değeriniz normal aralığın biraz üzerinde (normal aralık laboratuvara göre değişmekle birlikte genellikle 4.5-11 arasıdır). Bu durum enfeksiyon, stres veya inflamasyon gibi birçok nedenden kaynaklanabilir. Bu nedenler tedavi edilebilir olduğu için hamile kalmaya engel oluşturmayabilir.

* **Önemli Yükseklik:** Eğer WBC değeriniz çok daha yüksekse veya altta yatan ciddi bir enfeksiyon ya da rahatsızlık varsa, bu durum hamile kalmayı zorlaştırabilir veya gebelik sürecini etkileyebilir.

**Önerim:**

Bu durumda mutlaka bir doktora başvurmanız ve WBC yüksekliğinizin nedenini öğrenmeniz önemlidir. Doktorunuz, gerekli görürse ek testler yapacak ve size uygun tedavi yöntemini önerecektir. Altta yatan neden tedavi edildikten sonra hamile kalma şansınız artacaktır.

Umarım yardımcı olmuştur. Sağlıklı günler dilerim!

Bu mesaj otomatik olarak AI tarafından oluşturulmuştur.

havinkilinckilinchavin@gm

Kayıtlı Üye
rank
Ablalarim benim bebeğim 19 haftalık 2 günlük kaçıncı ayda renkli ultrason yapılır birde bebeğin cinsiyeti belli değil doktor dedi bebeğin kordun dolanmış bişey deyemem cinsiyet bir doktor bana dedi büyük ihtimal Bebek kız dedi ne yapmaliyim

Aryam

Kayıtlı Üye
Ayın Annesi
rank
Ablalarim benim bebeğim 19 haftalık 2 günlük kaçıncı ayda renkli ultrason yapılır birde bebeğin cinsiyeti belli değil doktor dedi bebeğin kordun dolanmış bişey deyemem cinsiyet bir doktor bana dedi büyük ihtimal Bebek kız dedi ne yapmaliyim
Cnm benimki bir kız bir erkek dediler doğuma kadar ama bencede kız çünkü kızların cinsiyeti hemen beli olmaz ve renkli utrasyon bence 19 mı 26 ne öyle bir şeydi yanlıs deyilsem hayırlısıyla kucağına al cnm benim

Zeyp0

Kayıtlı Üye
rank
Bence kendine post aç daha çok kişi görür ama sana tavsiyem cinsiyeti 100 de 100 beli olana kadar alış veriş yapma

havinkilinckilinchavin@gm

Kayıtlı Üye
rank
Bence kendine post aç daha çok kişi görür ama sana tavsiyem cinsiyeti 100 de 100 beli olana kadar alış veriş yapma
Yok hemen yapmam. Merak ediyorum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Cnm benimki bir kız bir erkek dediler doğuma kadar ama bencede kız çünkü kızların cinsiyeti hemen beli olmaz ve renkli utrasyon bence 19 mı 26 ne öyle bir şeydi yanlıs deyilsem hayırlısıyla kucağına al cnm benim
Amin çok sağol bu benim 3 olacak çocuğum 25 yaşındayım ben

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar