Kızlar yürüme hakkında

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde B..... tarafından oluşturulan Kızlar yürüme hakkında başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,039 kez görüntülenmiş, 13 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar yürüme hakkında
Konbuyu başlatan B.....
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Yahyanın annesi 👸

Minnakkız

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar iyi akşamlar oğlum 10 aylık emeklemiyor ama böyle popunun üstünde gidiyor bırakınca 5 -6 adım gidiyor kendi başına ellerinden tutunca da yürüyor sizce daha var mı yürümesine yaşından once yürümesini istiyorum hayırlısıyla
Vakti zamanı gelince yürür canım benim kızım hiç emeklemedi yaşında yürüdü onun için hiç stres yapma o vakti gelince bakarsın gidiyo kendi kendine

Kızlar iyi akşamlar oğlum 10 aylık emeklemiyor ama böyle popunun üstünde gidiyor bırakınca 5 -6 adım gidiyor kendi başına ellerinden tutunca da yürüyor sizce daha var mı yürümesine yaşından once yürümesini istiyorum hayırlısıyla
Benimki emekliyor 1 yaşına girdi tek başına kalkabiliyor amA daha adım atamıyor zaman geldiğinde kendisi yurur

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Öyle yapıyor ise bugün yarın yürür annesi

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Kuzum vakti zamanı geldiginde yürütecektir benim kızım 1 yaşına girecek daha yürümeye niyeti yok demekki zamanı var

B.....

Kayıtlı Üye
rank
Vakti zamanı gelince yürür canım benim kızım hiç emeklemedi yaşında yürüdü onun için hiç stres yapma o vakti gelince bakarsın gidiyo kendi kendine
Benimki emekliyor 1 yaşına girdi tek başına kalkabiliyor amA daha adım atamıyor zaman geldiğinde kendisi yurur
Öyle yapıyor ise bugün yarın yürür annesi
Kuzum vakti zamanı geldiginde yürütecektir benim kızım 1 yaşına girecek daha yürümeye niyeti yok demekki zamanı var
Kızım 14 aylık oldu halen yürümüyor istediği yere kalkıyor ama zamanı var demekki acele etme bence
Yok kızlar acele değil aslında da heves diyelim bir de sürekli elimden tutun yürütun beni diyor en azından kendi yürüyünce filan daha rahat ederim adım filan atıyor bir yerlere tutunup kalkabiliyor bakalım hayırlısı

^^ ÖzLem 💜 ^^

💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞
rank
Maşallah canım yakındır yürümesi bence zamanı gelince koşar yakalayamazsin bile

Tüm sayfalar yüklendi.