Kızlar Devlette sezeryan olurmu????
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,236 10 Eylül 2022 #2 Anne adayi23' Alıntı: Kızlar Devlette sezeryan olurmu???? Genişletmek için tıkla ... Olur tabi ki
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,004 10 Eylül 2022 #3 Anne adayi23' Alıntı: Kızlar Devlette sezeryan olurmu???? Genişletmek için tıkla ... Evet olur
A Anne adayi23 Guest 10 Eylül 2022 #4 Gamze Hümeyra' Alıntı: Olur tabi kEndim istiyorum korkuyorum normal doğumdan? Genişletmek için tıkla ...
Gamze Hümeyra' Alıntı: Olur tabi kEndim istiyorum korkuyorum normal doğumdan? Genişletmek için tıkla ...
A Anne adayi23 Guest 10 Eylül 2022 #5 Umutluuu' Alıntı: Evet olur Genişletmek için tıkla ... Kendim istiyorum ama sezeryan
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,004 10 Eylül 2022 #6 Anne adayi23' Alıntı: Kendim istiyorum ama sezeryan Genişletmek için tıkla ... Ama kendi istediginle sezeryan olmuyor
Anne adayi23' Alıntı: Kendim istiyorum ama sezeryan Genişletmek için tıkla ... Ama kendi istediginle sezeryan olmuyor
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,634 Konum Kırklareli 10 Eylül 2022 #7 Anne adayi23' Alıntı: Kızlar Devlette sezeryan olurmu???? Genişletmek için tıkla ... Kendi isteğin ile olmuyor canım ama doktor uygun görürse evet oluyor
Anne adayi23' Alıntı: Kızlar Devlette sezeryan olurmu???? Genişletmek için tıkla ... Kendi isteğin ile olmuyor canım ama doktor uygun görürse evet oluyor
A Anne adayi23 Guest 10 Eylül 2022 #8 Kayra'nın Annesi 👶🏻' Alıntı: Kendi isteğin ile olmuyor canım ama doktor uygun görürse evet oluyor Genişletmek için tıkla ... Doğumdan çok korkuyorum ben vajinismusu yeni atlattim
Kayra'nın Annesi 👶🏻' Alıntı: Kendi isteğin ile olmuyor canım ama doktor uygun görürse evet oluyor Genişletmek için tıkla ... Doğumdan çok korkuyorum ben vajinismusu yeni atlattim
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,634 Konum Kırklareli 10 Eylül 2022 #9 Anne adayi23' Alıntı: Doğumdan çok korkuyorum ben vajinismusu yeni atlattim Genişletmek için tıkla ... Doktoruna bunu anlat canım böyle böyle de eminim bir orta yol bulunur
Anne adayi23' Alıntı: Doğumdan çok korkuyorum ben vajinismusu yeni atlattim Genişletmek için tıkla ... Doktoruna bunu anlat canım böyle böyle de eminim bir orta yol bulunur
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,004 10 Eylül 2022 #10 Anne adayi23' Alıntı: Doğumdan çok korkuyorum ben vajinismusu yeni atlattim Genişletmek için tıkla ... Bende vajinusjustum
Anne adayi23' Alıntı: Doğumdan çok korkuyorum ben vajinismusu yeni atlattim Genişletmek için tıkla ... Bende vajinusjustum