Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sağol bitanem bi kere göz bandını çekmeden koydum kafam gitti arkadaş uyardı hemen taktım inşallah bişey olmaz uyku halindeydi ama işte çok hassas dikkat etmem gerekiyordu
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Sağol bitanem bi kere göz bandını çekmeden koydum kafam gitti arkadaş uyardı hemen taktım inşallah bişey olmaz uyku halindeydi ama işte çok hassas dikkat etmem gerekiyordu
Çıktı canım değerin biraz daha düşmesini bekliyoruz
Cok gecmis olsun. Benim bebegim de uzamis sarilik olmustu. İnsan ilk zaman kendini cok sucluyor ama senin yapabilecegin hicbir sey yok, miniginin bunu yasamasi gerekiyormus. Bundan sonra uyku ve emmek bebegin icin cok onemli. Uykusunu guzelce alip bol bol emerse hicbirseyi kalmaz Allah'ın izniyle