Sorum var Kızlar ☹️

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Beyza🌸🌸 tarafından oluşturulan Kızlar ☹️ başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 5,148 kez görüntülenmiş, 265 yorum ve 6 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar ☹️
Konbuyu başlatan Beyza🌸🌸
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Hülya12

Kaçak 🤩

Kayıtlı Üye
rank
Guanydin asenam hiç yatamadım en fazla 2 saat donemiyorum rahat Yatamiyorum artık😢
Ben de bel.agrisindan cok sikayetciydim, bacak arama gobegimin altina ve belime sirt kismina yastik koyup uyuyordum, midem yaniyorsa kafama da cift yastik koyuyordum ancak oyle uyuyordum. Dene istersen bacim 😉

Bu arada herkese gunaydin 💐☺️

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Ben de bel.agrisindan cok sikayetciydim, bacak arama gobegimin altina ve belime sirt kismina yastik koyup uyuyordum, midem yaniyorsa kafama da cift yastik koyuyordum ancak oyle uyuyordum. Dene istersen bacim 😉

Günaydın birtanem dediklerini bende yapıyordum gerçekten az da olsa faydasi oluyor

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Kiyamam ya yatarken bacam arasina yastık koyuyup yatmayi denedin mi hic
Onu da denedim ama olmuyor uyku gözümden akıyor 😪
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Rabbim şifa versin cnm rabbimin eli duası onun üzerinde olsun 🤲🙏
🤍🤍🤲🏻🤲🏻
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Günaydın kuzum.artik herşeyi deniyorum ama olmuyor 😪

Tüm sayfalar yüklendi.