Ne iş yapıyo ki kuzum ❤️ saoll bitanem teşekkür ederim 😊 Geri gönderme merkezinde memur canım
Asena.ase Kayıtlı Üye Katılım 20 Aralık 2021 Mesajlar 8,907 Konum ÇANKIRI 24 Mayıs 2023 #11 Beyza🌸🌸' Alıntı: Ne iş yapıyo ki kuzum saoll bitanem teşekkür ederim Genişletmek için tıkla ... Geri gönderme merkezinde memur canım
Beyza🌸🌸' Alıntı: Ne iş yapıyo ki kuzum saoll bitanem teşekkür ederim Genişletmek için tıkla ... Geri gönderme merkezinde memur canım
Beyza🌸🌸 Kayıtlı Üye Katılım 28 Kasım 2022 Mesajlar 901 24 Mayıs 2023 #12 Zümree 👸' Alıntı: Teşekkür ederim canim bizim kide çıkaracak sözde hala çıkaramadı çıkarsa da ben de oğlum daha rahatlasa artık Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 24 Mayıs 2023 Afiyet olsuj canim Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim kuşum🫶 Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 24 Mayıs 2023 Asena.ase' Alıntı: Geri gönderme merkezinde memur canım Genişletmek için tıkla ... Hmm Allah kolaylık versin canım Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 24 Mayıs 2023 Asena.ase' Alıntı: Geri gönderme merkezinde memur canım Genişletmek için tıkla ... Hülya dan haber varmı Asenam
Zümree 👸' Alıntı: Teşekkür ederim canim bizim kide çıkaracak sözde hala çıkaramadı çıkarsa da ben de oğlum daha rahatlasa artık Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 24 Mayıs 2023 Afiyet olsuj canim Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim kuşum🫶 Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 24 Mayıs 2023 Asena.ase' Alıntı: Geri gönderme merkezinde memur canım Genişletmek için tıkla ... Hmm Allah kolaylık versin canım Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 24 Mayıs 2023 Asena.ase' Alıntı: Geri gönderme merkezinde memur canım Genişletmek için tıkla ... Hülya dan haber varmı Asenam
Defnenin annesi Ayşem Kayıtlı Üye Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 215 24 Mayıs 2023 #13 Beyza🌸🌸' Alıntı: Nasılsınz napyosunuz kızlar bı süredir giremiyorum bazı sıkıntılardan dolayı 🫶 Genişletmek için tıkla ... Bende minik yaramazimla uğraşıyorum hastaydı çok şükür bugün iyi
Beyza🌸🌸' Alıntı: Nasılsınz napyosunuz kızlar bı süredir giremiyorum bazı sıkıntılardan dolayı 🫶 Genişletmek için tıkla ... Bende minik yaramazimla uğraşıyorum hastaydı çok şükür bugün iyi
Beyza🌸🌸 Kayıtlı Üye Katılım 28 Kasım 2022 Mesajlar 901 24 Mayıs 2023 #14 Defnenin annesi Ayşem' Alıntı: Bende minik yaramazimla uğraşıyorum hastaydı çok şükür bugün iyi Genişletmek için tıkla ... Maşallah canım rabbim iyiliğini daim etsin miniğin
Defnenin annesi Ayşem' Alıntı: Bende minik yaramazimla uğraşıyorum hastaydı çok şükür bugün iyi Genişletmek için tıkla ... Maşallah canım rabbim iyiliğini daim etsin miniğin
Z Zümree 👸 Kayıtlı Üye Katılım 6 Kasım 2022 Mesajlar 2,108 Konum 🤷♀️🌼 24 Mayıs 2023 #15 Beyza🌸🌸' Alıntı: Maşallah canım bizim ki 8.ayinda çıkarmıştı İlk dışını Genişletmek için tıkla ... 4 aylıkken doktor dedi diş gelmesi yakın hala gelmedi bakalim artik nezaman gelicek Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 24 Mayıs 2023 Beyza🌸🌸' Alıntı: Teşekkür ederim kuşum🫶 Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 24 Mayıs 2023 Hmm Allah kolaylık versin canım Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 24 Mayıs 2023 Hülya dan haber varmı Asenam Genişletmek için tıkla ...
Beyza🌸🌸' Alıntı: Maşallah canım bizim ki 8.ayinda çıkarmıştı İlk dışını Genişletmek için tıkla ... 4 aylıkken doktor dedi diş gelmesi yakın hala gelmedi bakalim artik nezaman gelicek Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 24 Mayıs 2023 Beyza🌸🌸' Alıntı: Teşekkür ederim kuşum🫶 Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 24 Mayıs 2023 Hmm Allah kolaylık versin canım Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 24 Mayıs 2023 Hülya dan haber varmı Asenam Genişletmek için tıkla ...
Beyza🌸🌸 Kayıtlı Üye Katılım 28 Kasım 2022 Mesajlar 901 24 Mayıs 2023 #16 Zümree 👸' Alıntı: 4 aylıkken doktor dedi diş gelmesi yakın hala gelmedi bakalim artik nezaman gelicek Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 24 Mayıs 2023 Genişletmek için tıkla ... O dönem çok yıpratıcı geçiyo hem bebek için hem anne için Rabb'im yardım etsin
Zümree 👸' Alıntı: 4 aylıkken doktor dedi diş gelmesi yakın hala gelmedi bakalim artik nezaman gelicek Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 24 Mayıs 2023 Genişletmek için tıkla ... O dönem çok yıpratıcı geçiyo hem bebek için hem anne için Rabb'im yardım etsin
Z Zümree 👸 Kayıtlı Üye Katılım 6 Kasım 2022 Mesajlar 2,108 Konum 🤷♀️🌼 24 Mayıs 2023 #17 Beyza🌸🌸' Alıntı: Teşekkür ederim kuşum🫶 Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 24 Mayıs 2023 Hmm Allah kolaylık versin canım Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 24 Mayıs 2023 Hülya dan haber varmı Asenam Genişletmek için tıkla ... simdid Beyza🌸🌸' Alıntı: O dönem çok yıpratıcı geçiyo hem bebek için hem anne için Rabb'im yardım etsin Genişletmek için tıkla ... şimdiden çok yıprandık valla canim amin senin bebiş kac aylik
Beyza🌸🌸' Alıntı: Teşekkür ederim kuşum🫶 Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 24 Mayıs 2023 Hmm Allah kolaylık versin canım Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 24 Mayıs 2023 Hülya dan haber varmı Asenam Genişletmek için tıkla ... simdid Beyza🌸🌸' Alıntı: O dönem çok yıpratıcı geçiyo hem bebek için hem anne için Rabb'im yardım etsin Genişletmek için tıkla ... şimdiden çok yıprandık valla canim amin senin bebiş kac aylik
Defnenin annesi Ayşem Kayıtlı Üye Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 215 24 Mayıs 2023 #18 Beyza🌸🌸' Alıntı: Maşallah canım rabbim iyiliğini daim etsin miniğin Genişletmek için tıkla ... Amin canm aminnn
Beyza🌸🌸' Alıntı: Maşallah canım rabbim iyiliğini daim etsin miniğin Genişletmek için tıkla ... Amin canm aminnn
Beyza🌸🌸 Kayıtlı Üye Katılım 28 Kasım 2022 Mesajlar 901 24 Mayıs 2023 #19 Defnenin annesi Ayşem' Alıntı: Amin canm aminnn Genişletmek için tıkla ... Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 24 Mayıs 2023 Zümree 👸' Alıntı: simdid şimdiden çok yıprandık valla canim amin senin bebiş kac aylik Genişletmek için tıkla ... 1 yaş 3 aylık canım
Defnenin annesi Ayşem' Alıntı: Amin canm aminnn Genişletmek için tıkla ... Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 24 Mayıs 2023 Zümree 👸' Alıntı: simdid şimdiden çok yıprandık valla canim amin senin bebiş kac aylik Genişletmek için tıkla ... 1 yaş 3 aylık canım
B Bedia demir Kayıtlı Üye Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 652 Konum Şanlıurfa 24 Mayıs 2023 #20 Beyza🌸🌸' Alıntı: Nasılsınz napyosunuz kızlar bı süredir giremiyorum bazı sıkıntılardan dolayı 🫶 Genişletmek için tıkla ... Benim oğlum çok gaz sancısı oluyor onula uğraşıyorum sen nasılsın napyon
Beyza🌸🌸' Alıntı: Nasılsınz napyosunuz kızlar bı süredir giremiyorum bazı sıkıntılardan dolayı 🫶 Genişletmek için tıkla ... Benim oğlum çok gaz sancısı oluyor onula uğraşıyorum sen nasılsın napyon