B Bedia demir Kayıtlı Üye Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 739 Konum Şanlıurfa 15 Haziran 2023 #1 Hülya da haber varmi nasıl bilgisi olan var en son salı günü giriş yapmış
Yahyanın annesi 👸 Kayıtlı Üye Katılım 6 Kasım 2022 Mesajlar 2,961 Konum 🥰 15 Haziran 2023 #2 Bedia demir' Alıntı: Hülya da haber varmi nasıl bilgisi olan var en son salı günü giriş yapmış Genişletmek için tıkla ... Bende merak ettim inşa ALLAH iyidir Oyla 0 Downvote
Bedia demir' Alıntı: Hülya da haber varmi nasıl bilgisi olan var en son salı günü giriş yapmış Genişletmek için tıkla ... Bende merak ettim inşa ALLAH iyidir
B Bedia demir Kayıtlı Üye Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 739 Konum Şanlıurfa 15 Haziran 2023 #3 Zümree 👸' Alıntı: Bende merak ettim inşa ALLAH iyidir Genişletmek için tıkla ... İnşallah Oyla 0 Downvote
Yahyanın annesi 👸 Kayıtlı Üye Katılım 6 Kasım 2022 Mesajlar 2,961 Konum 🥰 15 Haziran 2023 #4 Bedia demir' Alıntı: İnşallah Genişletmek için tıkla ... ❤ Oyla 0 Downvote
Asena.ase 👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑 Mod Katılım 20 Aralık 2021 Mesajlar 12,025 Konum Çankırı 15 Haziran 2023 #5 Bedia demir' Alıntı: Hülya da haber varmi nasıl bilgisi olan var en son salı günü giriş yapmış Genişletmek için tıkla ... Bends merak e diyorum umarim iyilerdie Oyla 0 Downvote
Bedia demir' Alıntı: Hülya da haber varmi nasıl bilgisi olan var en son salı günü giriş yapmış Genişletmek için tıkla ... Bends merak e diyorum umarim iyilerdie
B Bedia demir Kayıtlı Üye Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 739 Konum Şanlıurfa 16 Haziran 2023 #6 Bedia demir' Alıntı: İnşallah Genişletmek için tıkla ... Asena.ase' Alıntı: Bends merak e diyorum umarim iyilerdie Genişletmek için tıkla ... Umarım Oyla 0 Downvote
Bedia demir' Alıntı: İnşallah Genişletmek için tıkla ... Asena.ase' Alıntı: Bends merak e diyorum umarim iyilerdie Genişletmek için tıkla ... Umarım
Defnenin annesi Ayşem Kayıtlı Üye Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 649 16 Haziran 2023 #7 Asena.ase' Alıntı: Bends merak e diyorum umarim iyilerdie Genişletmek için tıkla ... Dün gece uyumak üzereyken durduk yere hülya benimde aklıma geldi girdim uygulamaya baktım göremedim dua ettim inşallah hayırlı haberler verir bize Oyla 0 Downvote
Asena.ase' Alıntı: Bends merak e diyorum umarim iyilerdie Genişletmek için tıkla ... Dün gece uyumak üzereyken durduk yere hülya benimde aklıma geldi girdim uygulamaya baktım göremedim dua ettim inşallah hayırlı haberler verir bize
Asena.ase 👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑 Mod Katılım 20 Aralık 2021 Mesajlar 12,025 Konum Çankırı 16 Haziran 2023 #8 Bedia demir' Alıntı: Umarım Genişletmek için tıkla ... Oyla 0 Downvote
❤️CANDAN❤️ Kayıtlı Üye Katılım 1 Mart 2022 Mesajlar 102 16 Haziran 2023 #9 Asena.ase' Alıntı: Bends merak e diyorum umarim iyilerdie Genişletmek için tıkla ... Bende sana soracaktım haberin varmı diye bir anda girmeyi kesti inşallah kötü bir durum yoktur Oyla 0 Downvote
Asena.ase' Alıntı: Bends merak e diyorum umarim iyilerdie Genişletmek için tıkla ... Bende sana soracaktım haberin varmı diye bir anda girmeyi kesti inşallah kötü bir durum yoktur
Asena.ase 👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑 Mod Katılım 20 Aralık 2021 Mesajlar 12,025 Konum Çankırı 16 Haziran 2023 #10 ❤️CANDAN❤️' Alıntı: Bende sana soracaktım haberin varmı diye bir anda girmeyi kesti inşallah kötü bir durum yoktur Genişletmek için tıkla ... Benim de bir bilgim yok canım benim ya aynıyım Ben de şu an Yazdım ama daha görmedi �nşallah kötü bir şey yoktur dediğin gibi Oyla 0 Downvote
❤️CANDAN❤️' Alıntı: Bende sana soracaktım haberin varmı diye bir anda girmeyi kesti inşallah kötü bir durum yoktur Genişletmek için tıkla ... Benim de bir bilgim yok canım benim ya aynıyım Ben de şu an Yazdım ama daha görmedi �nşallah kötü bir şey yoktur dediğin gibi