Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ya hazalım dün gece hariç ben çok rahat uyuyordum ama dünden ber mahvoldum ya mide bulantısı yanması ayıptır söylemesi dünden ber yediğimi geri çıkarıyorum
Kız zaman su gibi geçiyor ama 30 dan sonrası varya hele 35 den sonrası asla geçmiyor
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Ya hazalım dün gece hariç ben çok rahat uyuyordum ama dünden ber mahvoldum ya mide bulantısı yanması ayıptır söylemesi dünden ber yediğimi geri çıkarıyorum
Kız zaman su gibi geçiyor ama 30 dan sonrası varya hele 35 den sonrası asla geçmiyor
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Senin kız da doğunca benim kız gibii düz duvara tırmanacak kesin Eskiden erkek çocuklar çok fena olur derlerdi şimdi ne olduysa şansımıza tersine dönmüş herhalde
Senin kız da doğunca benim kız gibii düz duvara tırmanacak kesin Eskiden erkek çocuklar çok fena olur derlerdi şimdi ne olduysa şansımıza tersine dönmüş herhalde
Ay ben de söylemesi ayıp demiyim şimdi canın çekmesin bir şeyi fazla kaçırmışım sütten geçmiş herhalde kıvranıp duruyor yavrum Yazın meyvelerine bayılıyorum 🫠