Benim kendi fikrine göre her bebek kendine özeldir canım kızı erkeği yoktur bence doğum da tamamen onların keyfine kalmış bir şey . Rabbim sağ salim bir avazda kurtulup kucağına almayı nasip etsin inşallahKız erken geliyor diyorlar siz kizlari kaçıncı haftada doğurdunuz hastane uzak git gel bıktım 36+5 im sizce gün almaya ne zamn gideyim sezeryanim ama merak ediyorum suyu ne zaman gelir insanın ne zamn gitsem kız farklimi oglanlara gore
Amin inşallah ne biliyim herkes öyle diyor kız erken geliyor falan kime sordu isem kızı olan çoğu bu fikirde belkide yanlis biliniyor ama bir umutBenim kendi fikrine göre her bebek kendine özeldir canım kızı erkeği yoktur bence doğum da tamamen onların keyfine kalmış bir şey . Rabbim sağ salim bir avazda kurtulup kucağına almayı nasip etsin inşallah
Banada kiz erken oluyo diyorlar gorelim hayirlisiKız erken geliyor diyorlar siz kizlari kaçıncı haftada doğurdunuz hastane uzak git gel bıktım 36+5 im sizce gün almaya ne zamn gideyim sezeryanim ama merak ediyorum suyu ne zaman gelir insanın ne zamn gitsem kız farklimi oglanlara gore
Doğrudur kuzum ama benimde çevremde gördüğüm kişiler hep farklı farklı oldu yani kimisi erken geldi kimisi 40 doldurmadan geldi kimisi 40ı geçince geldi ondan dedim bendeAmin inşallah ne biliyim herkes öyle diyor kız erken geliyor falan kime sordu isem kızı olan çoğu bu fikirde belkide yanlis biliniyor ama bir umut
Canım benim iki kızımda da 38.haftada suyum geldi ve ilkinde 39.haftada doğuma alacaktı ama normal doğum planlamıştık sezeryan oldu ikincide 38+4 te alacakti ama tam 38.haftamda suyum geldi oda sezeryanKız erken geliyor diyorlar siz kizlari kaçıncı haftada doğurdunuz hastane uzak git gel bıktım 36+5 im sizce gün almaya ne zamn gideyim sezeryanim ama merak ediyorum suyu ne zaman gelir insanın ne zamn gitsem kız farklimi oglanlara gore
Darısı başıma dayanacak gücüm yokCanım benim iki kızımda da 38.haftada suyum geldi ve ilkinde 39.haftada doğuma alacaktı ama normal doğum planlamıştık sezeryan oldu ikincide 38+4 te alacakti ama tam 38.haftamda suyum geldi oda sezeryan
Anladım canım cokkk sagol inşallah benim etken olur ya bitmiyor günlerDoğrudur kuzum ama benimde çevremde gördüğüm kişiler hep farklı farklı oldu yani kimisi erken geldi kimisi 40 doldurmadan geldi kimisi 40ı geçince geldi ondan dedim bende
Amin bakalım bugün hastaneye gidiyorum tansiyon um düşmüyor şekerim yüksek belki alırlar sezeryanaBanada kiz erken oluyo diyorlar gorelim hayirlisi
Oğlumun suyu bitmişti 38 haftada suni sancıyla doğurdum diğer oğlum da 41 bitti tık yoktu suazalmasiylagene suni sanci 3. Oğluma gebeyim bunda beni ne bekler artik bilmiyorum 32+3 günlük gebeyimAmin inşallah ne biliyim herkes öyle diyor kız erken geliyor falan kime sordu isem kızı olan çoğu bu fikirde belkide yanlis biliniyor ama bir umut
Benim ilki kız buda kız gerçi bir iki gün dursaydım tam 40 hafta olacaktı bebişim hastaneye yattım suyum geldi doğuma girdimKız erken geliyor diyorlar siz kizlari kaçıncı haftada doğurdunuz hastane uzak git gel bıktım 36+5 im sizce gün almaya ne zamn gideyim sezeryanim ama merak ediyorum suyu ne zaman gelir insanın ne zamn gitsem kız farklimi oglanlara gore
Yaa öyle dmee annesi sağ salim vaktinden gelsin miniğin inslahhDarısı başıma dayanacak gücüm yok
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Anladım canım cokkk sagol inşallah benim etken olur ya bitmiyor günler
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Amin bakalım bugün hastaneye gidiyorum tansiyon um düşmüyor şekerim yüksek belki alırlar sezeryana