Kızlarr acil

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Fatmaberen tarafından oluşturulan Kızlarr acil başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,383 kez görüntülenmiş, 18 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlarr acil
Konbuyu başlatan Fatmaberen
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Fatmaberen

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Canım meme ucu gibi şişlik varsa basur olabilir aynadan bi eğil bak istersen poponun dışında bi çıkıntı varmı diye. Yada yırtılmıştır tuvaletini yaparken çok geçmiş olsun 😔🙏

Fatmaberen

Kayıtlı Üye
rank
Ya böyle k
Canım meme ucu gibi şişlik varsa basur olabilir aynadan bi eğil bak istersen poponun dışında bi çıkıntı varmı diye. Yada yırtılmıştır tuvaletini yaparken çok geçmiş olsun 😔🙏
İ
Canım meme ucu gibi şişlik varsa basur olabilir aynadan bi eğil bak istersen poponun dışında bi çıkıntı varmı diye. Yada yırtılmıştır tuvaletini yaparken çok geçmiş olsun 😔

Ya böyle kesilmiş sanki

Tülay NALÇACI

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar kuyruk sokumumda çok kötü ahrı batma var neden olabilir çok kötüyüm
Bende 23 haftalık oldum 16 haftalık olduğumdan beri çekiyorum o ağrıyı ağrı daha sonra bacaklarımın birleşim yerine imdi oturup kalkarken yatarken ağlayacak gibi oluyorum rahim genişlefiği için dedi ebe ama sen istersen doktora git kötü bişey olmasın inşallah

Fatmaberen

Kayıtlı Üye
rank
Hmm onu bilmiyorum

Bende 23 haftalık oldum 16 haftalık olduğumdan beri çekiyorum o ağrıyı ağrı daha sonra bacaklarımın birleşim yerine imdi oturup kalkarken yatarken ağlayacak gibi oluyorum rahim genişlefiği için dedi ebe ama sen istersen doktora git kötü bişey olmasın inşallah
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Benimde gece çok kötü oluyor kalçalarım uyuşuyor resmen

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar