Kızlarr doğum yaptımmm🥰

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ayşee tarafından oluşturulan Kızlarr doğum yaptımmm🥰 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,212 kez görüntülenmiş, 22 yorum ve 6 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlarr doğum yaptımmm🥰
Konbuyu başlatan Ayşee
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Ayşee

Demet

Kayıtlı Üye
rank
Çok şükür sonunda oldu ama çok zorladı beni ilk doğum olduğu için öldüm resmen ama başardım😍 Rabbim dileyen herkese nasip etsin inşallah 🥰
Ay ne güzel Allahım analı babalı büyütsün inşallah gözünüz aydın sağlıkla büyüsün inşallah 😍❤️😍❤️

Ayşee

Kayıtlı Üye
rank
Gözün aydin canim RABBIM anali babalı büyütsün insallah darısı bizlere olsun tez zamanda RABBIM herkesi bir avazda kurtarsın insallah
Amin Allah razı olsun herkesten ❤️❤️
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Gözün aydın Rabbim sağlık ve hayırlı bir evlat olmasini nasip etsin 👶🤲
Amin cümlemizin İnşallah 🤩

Ay ne güzel Allahım analı babalı büyütsün inşallah gözünüz aydın sağlıkla büyüsün inşallah 😍❤️😍❤️
Teşekkür ederim ❤️🥰

Teşekkür ederim ❤️🥰
Aynen ilk cok zor oluyor bende ölmüştü m resmen ama sonucta ikincisi de olck 20 gün sonra 😂😂😂 allah anali babali büyütsün canm
Aynen ilk cok zor oluyor bende ölmüştü m resmen ama sonucta ikincisi de olck 20 gün sonra 😂😂😂 allah anali babali büyütsün canm
Evet çok ama çok zordu ama kucağıma alıncaaa değdi hamd olsun ❤️❤️🥰

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar