Kızlarr isim🤦🏻‍♀️

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde merveofs tarafından oluşturulan Kızlarr isim🤦🏻‍♀️ başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,806 kez görüntülenmiş, 39 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Kızlarr isim🤦🏻‍♀️
Konbuyu başlatan merveofs
Başlangıç tarihi
Cevaplar 0
Görüntüleme 0
İlk mesaj tepki puanı 0
Son Mesaj Yazan Nesliesen

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Ayyy hayırla kız olsun da baştan isim bulalım iki şeyi uydurmak yerine 🤭😅
Valla kuzum ne yalan soyleyim sen postu açtın bende şey dicektim bu kadar erken neden isim derdine düştünüz çocuk ya erkek olmazsa diye 😂😂 benimde senin adına nedense postu okur okumaz bebeğin kız olacağı doğuyor rabbim sağlıklı bir bebiş versin isim konusunu daha çok konuşursunuz

merveofs

Kayıtlı Üye
rank
Valla kuzum ne yalan soyleyim sen postu açtın bende şey dicektim bu kadar erken neden isim derdine düştünüz çocuk ya erkek olmazsa diye 😂😂 benimde senin adına nedense postu okur okumaz bebeğin kız olacağı doğuyor rabbim sağlıklı bir bebiş versin isim konusunu daha çok konuşursunuz
Önceden kendisi karar verdiği için erkek ismine beyefendiii şimdiden müdahale etme gereği duydum 😂 Allah hayırlısını versin de benim de gönlümde kız var inşallahhh🙏🏼🙏🏼🙏🏼🥰

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
Önceden kendisi karar verdiği için erkek ismine beyefendiii şimdiden müdahale etme gereği duydum 😂 Allah hayırlısını versin de benim de gönlümde kız var inşallahhh🙏🏼🙏🏼🙏🏼🥰
Aynen kuzum hayırlısı olsun hakkınızda. Şuan kaç haftaliksin daha çok mu var öğrenmeye cinsiyeti 😍

merveofs

Kayıtlı Üye
rank
Aaayy tam da bu isimden döndürmeye çalışıyorum eşimi😬😬 Kendisi de Ömer çocuğuma Ömer diye seslenmek istemiyorum o ismin özelitesi var bende çünkü 🙊 Bir de edebiyatçı olunca Ömer Seyfettini düşününce bi gülesim geliyor sanki yazar var karşımda 😬
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Aynen kuzum hayırlısı olsun hakkınızda. Şuan kaç haftaliksin daha çok mu var öğrenmeye cinsiyeti 😍
Daha 10 haftalığız 🤭

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
Aaayy tam da bu isimden döndürmeye çalışıyorum eşimi😬😬 Kendisi de Ömer çocuğuma Ömer diye seslenmek istemiyorum o ismin özelitesi var bende çünkü 🙊 Bir de edebiyatçı olunca Ömer Seyfettini düşününce bi gülesim geliyor sanki yazar var karşımda 😬

Daha 10 haftalığız 🤭
İyi iyi surda nasipse.3 4 haftaya belli olur . Bekliyorum haberini 😍

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
Daha bi heyecanlandım şu an 🤭😅
😍😍 Rabbim gönlünden geçeni sağ salim nasip etsin inşallah balım ama benim içimden kız geçiyor 😅

😍😍 Rabbim gönlünden geçeni sağ salim nasip etsin inşallah balım ama benim içimden kız geçiyor 😅
Bende senin cevabını sabırsızlıkla bekliyorum bakalım neymiş miniğin cinsiyeti

Güneşşş

Kayıtlı Üye
rank
Siz ne ismi düşünüyorsunuz canım bebiş erkek başladınız mı düşünmeye 😍🥰
Henüz düşünmedik canım. Cinsiyet belli değilken 1 kız 1 erkek ismi listesi yapalım dedik içinden seçeriz dedik ama başaramadık😅 erkek olduğunu öğrendikten sonra da düşünmedik pek niye bilmiyorum daha vakit var diye sanırım

Tüm sayfalar yüklendi.