Amin canım benim sen naislsinYeterki iyi olun hepsi hallolur
Amin canım benim sen naislsinYeterki iyi olun hepsi hallolur
halen yazamıyorum bıktım bu yoğun hayattan uyuyacam byyyİnşallah birtanem benim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Elif
halen yazamıyorum bıktım bu yoğun hayattan uyuyacam byyyİnşallah birtanem benim
Elif
İyi geceler canimhalen yazamıyorum bıktım bu yoğun hayattan uyuyacam byyy
halen yazamıyorum bıktım bu yoğun hayattan uyuyacam byyy
İyilik güzellik canım benim oğlumu banyo yaptırdım uyuttum kızımı kaldırdım emzirdim yatırdım bende birazdan yatarım teşekkür ederim sen nasılsınAmin canım benim sen naislsin
Elif ne yapıyorsun nasılsın kuzumTlf elime alamiyorum
Hadi hayırlı olsun Sağlıkla kucağına alırsın inşallah sıra bende ben yarın gidiyorum kontrole bakalım ne olucak aynısını yaşıyorum ya 🫶32+2Merhaba Kızlar Nasılsız Bebisleriniz Nasıl? Ben Bu Gün Kontrole Gittim Bebeklerim Çok Şükür İyiler Nst Sancı Çıkmadı Şeker Yüklmesi Yapıldı Risk Devam Ediyor Dedi Yat Kalkma Dedi Aslında Biraz Bazen Üzülüyorum Bir Çok İstediğim Şeyler Vardı Dış çekim Yapmak Cinsiyet Partisi Bir Çok Şey Ama Nasip Olmadı Tabikide Sağlıklı Olsunlar Yeter Allah'ım Herkezin Cocuklarina Sağlık Sıhat versin Rabbim Sağlıkla Kucağınıza Almayı Nasip Etsin İnşallah
Bende uzanıyorum kuzum öyle zaman sanki hiç geçmiyor gibiİyilik güzellik canım benim oğlumu banyo yaptırdım uyuttum kızımı kaldırdım emzirdim yatırdım bende birazdan yatarım teşekkür ederim sen nasılsın
Amin kuzum inşallah yarın güzel hayırlı haberler alırsınHadi hayırlı olsun Sağlıkla kucağına alırsın inşallah sıra bende ben yarın gidiyorum kontrole bakalım ne olucak aynısını yaşıyorum ya 🫶32+2
Öyle geliyor ama aslında şu gibi akıyor yaBende uzanıyorum kuzum öyle zaman sanki hiç geçmiyor gibi
Amin kuzum inşallah yarın güzel hayırlı haberler alırsın
Hülyam canım çok şükür inşallah sağlıkla kucağına alırsın yavrularını onlar olmasa da olurMerhaba Kızlar Nasılsız Bebisleriniz Nasıl? Ben Bu Gün Kontrole Gittim Bebeklerim Çok Şükür İyiler Nst Sancı Çıkmadı Şeker Yüklmesi Yapıldı Risk Devam Ediyor Dedi Yat Kalkma Dedi Aslında Biraz Bazen Üzülüyorum Bir Çok İstediğim Şeyler Vardı Dış çekim Yapmak Cinsiyet Partisi Bir Çok Şey Ama Nasip Olmadı Tabikide Sağlıklı Olsunlar Yeter Allah'ım Herkezin Cocuklarina Sağlık Sıhat versin Rabbim Sağlıkla Kucağınıza Almayı Nasip Etsin İnşallah
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah kuzum dikkat et bol bol yatMerhaba Kızlar Nasılsız Bebisleriniz Nasıl? Ben Bu Gün Kontrole Gittim Bebeklerim Çok Şükür İyiler Nst Sancı Çıkmadı Şeker Yüklmesi Yapıldı Risk Devam Ediyor Dedi Yat Kalkma Dedi Aslında Biraz Bazen Üzülüyorum Bir Çok İstediğim Şeyler Vardı Dış çekim Yapmak Cinsiyet Partisi Bir Çok Şey Ama Nasip Olmadı Tabikide Sağlıklı Olsunlar Yeter Allah'ım Herkezin Cocuklarina Sağlık Sıhat versin Rabbim Sağlıkla Kucağınıza Almayı Nasip Etsin İnşallah