Kızlarrr

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Tuğçem tarafından oluşturulan Kızlarrr başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,204 kez görüntülenmiş, 8 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlarrr
Konbuyu başlatan Tuğçem
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Tuğçem

Tuuu

Kayıtlı Üye
rank
40+3 oldum benim kiz nazlı çıktı sancı falan yok bekliyorum doktor yumşama var ama acılma yokk diyor acaba kac haftaya kadar normel bu durum bu durumu yaşayan oldumu
Yumurtlama gununu tam hesaplayamadiklari icin 2 hafta tolerans taniyorlar.. belki gelisimi tam olmamistir bir iki haftaya ihtiyaci vardir.. gelisimi nasil suan kac kilo boyu nasil?

Tuğçem

Kayıtlı Üye
rank
Yumurtlama gununu tam hesaplayamadiklari icin 2 hafta tolerans taniyorlar.. belki gelisimi tam olmamistir bir iki haftaya ihtiyaci vardir.. gelisimi nasil suan kac kilo boyu nasil?
Maşllah gelişimi iyi dedi çok şukur ilk kizimda da 40 haftada oldum tabi suni sanciyla dogum yaptim bu kizimda bir kac gun gecti insan tedirgin oluyor
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

WLa benim arkadaşım gitti geçti en sonunda sezeryan ameliyatı oldu ama korkma bazı bebekler

WLa benim arkadaşım gitti geçti en sonunda sezeryan ameliyatı oldu ama korkma bazı bebekler

WLa benim arkadaşım gitti geçti en sonunda sezeryan ameliyatı oldu ama korkma bazı bebekler 41. Hafta gelir
Normel dogum dedi doktor iste bende ondan korkuyorum sezeryana aliŕlarmi diye

Tuuu

Kayıtlı Üye
rank
Maşllah gelişimi iyi dedi çok şukur ilk kizimda da 40 haftada oldum tabi suni sanciyla dogum yaptim bu kizimda bir kac gun gecti insan tedirgin oluyor

Normel dogum dedi doktor iste bende ondan korkuyorum sezeryana aliŕlarmi diye
Cok buyuk bir ihtimalle 42 haftayi doldurursa suni sanci verebilirler yine..herhangi bir risk durumu olmadikca sezeryana alacaklarini sanmam.. doktorunuzlada konusabilirsiniz bu durumu.. hangi durumlarda sezeryana alinirim gibi fakat normal dogum dediyse sonuna kadar bekliycektir doktor.. suni sanciyla dogum nasildi bazisi biraz zor oldugunu soyluyor.. dogumu baslatan internette bi cok makale var biraz onlarada bakabilirsiniz..

Tuğçem

Kayıtlı Üye
rank
Cok buyuk bir ihtimalle 42 haftayi doldurursa suni sanci verebilirler yine..herhangi bir risk durumu olmadikca sezeryana alacaklarini sanmam.. doktorunuzlada konusabilirsiniz bu durumu.. hangi durumlarda sezeryana alinirim gibi fakat normal dogum dediyse sonuna kadar bekliycektir doktor.. suni sanciyla dogum nasildi bazisi biraz zor oldugunu soyluyor.. dogumu baslatan internette bi cok makale var biraz onlarada bakabilirsiniz..
Sunu sancıyla doğum cok zor ama dogdugu an butun ağrıların gidiyor cnm

Tüm sayfalar yüklendi.