Kızlarrr

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ebuşşş tarafından oluşturulan Kızlarrr başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 8,213 kez görüntülenmiş, 19 yorum ve 6 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlarrr
Konbuyu başlatan Ebuşşş
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sümeyraaa🤍

Nesliesen

Kayıtlı Üye
rank
Ben 9 ay boyunca tüm bayaramlarda doktoruma.hediye aldim ckolata gul tatlilar
Amma bebegimi basqa dr dogduracaq bebegim dogdukdan sonra bebegimide gotrub doktorumun yanina gidecem çiçek ckolata alacam ben
A neden başka doktor doğurtacak canım
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kadın doğum doktoruma doğumdan sonra hediye vermek istiyorum ikinci doğumumu yaptıracak ve çok ilgili doktorum ama ne hediye vereceğimi bilmiyorum bana bu konuda fikir verir misiniz
Bende 32.haftada ilk gittim araştırıp çok sevdim doktoru çok ilgili whatsaptan videolar bile attı soru bile sorabilirsin diyor. İnşallah doğumumu orda yapıcam aklımdan baklava falan götürmek geliyor doğumda yada sonra 🥰

Ulduz.kiz anesi👶❤

Kızına aşık ❤️
rank
A neden başka doktor doğurtacak canım

Bende 32.haftada ilk gittim araştırıp çok sevdim doktoru çok ilgili whatsaptan videolar bile attı soru bile sorabilirsin diyor. İnşallah doğumumu orda yapıcam aklımdan baklava falan götürmek geliyor doğumda yada sonra 🥰
Rusiyada kuralar böyle canim

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Kadın doğum doktoruma doğumdan sonra hediye vermek istiyorum ikinci doğumumu yaptıracak ve çok ilgili doktorum ama ne hediye vereceğimi bilmiyorum bana bu konuda fikir verir misiniz
Bence siz değişiklik yapın Instagram da kişiye özel resim baskılı kupalar var onlardan yaptırabilirsin ömürlük bir hediye hastanede sürekli kahve ve çay içince seni hatırlar😉

Derya izm

Kayıtlı Üye
rank
Canım ben çicek sepetinden hediye yolladım. Oglu ve eşiyle olan resmiyle birlikte masa üstü lambası birlikteydi onu yolladım. Bide yanında çok güzel canlı Bi çiçek yolladım.

Nesliesen

Kayıtlı Üye
rank

Sümeyraaa🤍

Kayıtlı Üye
rank
9 ay bıyunca bir doktor bakıyor ama o doğuma bakmıyormu yani orda hep doğum doktoru ayrımı oluyor
gerçekten saçma yani 9 ay boyunca bebeğin herşeyini o takip edip biliyor onun doğumu yapması daha mantıklı

canım çikolata hediye kutusu var çiçek sepetinden bak cok farkli şeyler var doktora hediye yaz bir sürü şey var 🥰💞

canım çikolata hediye kutusu var çiçek sepetinden bak cok farkli şeyler var doktora hediye yaz bir sürü şey var 🥰💞

Canım ben çicek sepetinden hediye yolladım. Oglu ve eşiyle olan resmiyle birlikte masa üstü lambası birlikteydi onu yolladım. Bide yanında çok güzel canlı Bi çiçek yolladım.
aynen çok güzel olur 💝

Nesliesen

Kayıtlı Üye
rank
gerçekten saçma yani 9 ay boyunca bebeğin herşeyini o takip edip biliyor onun doğumu yapması daha mantıklı

aynen çok güzel olur 💝
Aynen değişik bir sistemmiş

Tüm sayfalar yüklendi.