İnşallah aysenurcum rabbim tez zamanda şifasını versin kayracimin evet yorucudur hastane işi ama iyi olsunda hayırlısıyla hepsi geçer kuzum benim op benim yerime paşayıSelamınaleyküm annişler ve anne adayları biliyorsunuz Kayra da uzamış sarılık vardı ve bugünle beraber 3 gündür hastanede yatıyoruz enfeksiyon yüzünden sanırım artık sonlara geliyoruz Zekai Tahir Burak hastanede çocuk bölümünde yatıştayız 6 tane doktor birden ilgileniyorlar Kayra ile sağolsunlar. Ve sarılık için bir neden arıyorlar, şuan vücudunda enfeksiyon var idrar yolu 2 gün önce aniden sarılık arttığı yüzünden gelmiştik ve o gün 1 aydır çıkmayan enfeksiyon çıktı . İdrar kültürü vs aldılar eğer orda da enfeksiyon çıkarsa sarılığı enfeksiyona bağlayackşar ki doktorumuz da enfeksiyon yüzünden böyle olabilir dedi. Eğer temiz çıkarsa P. Yayma ya bakılacak onlarda temiz çıkarsa ilk baştw buldukları anti cmv virüsünü tekrar tetkik edecekler sonucu da gazi üniversitesine yollayacaklar. Sanırım artık sarılığın gitmesine yada Kayra'nın sağlığına kavuşmasına sayılı günler kaldı hastanede kalmak cidden çok yorucu ama inşallah güzel bilgilerle ayrılırım burdan. Bir çok yönden araştırma yapıyorlar hayırlısı bakalım . Biraz uzun oldu ama merak edenler vardır diye yazdım hakkınızı helal edin seviliyorsunuz