Canım nefis yemek tarifi sen bakabilirsin çok güzel tarifler var
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,006 5 Aralık 2022 #21 Canım nefis yemek tarifi sen bakabilirsin çok güzel tarifler var
Melikee Kayıtlı Üye Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 919 5 Aralık 2022 #22 Kayra'nın Annesi 💕' Alıntı: Hazır mı yapacaksin yoksa kendin mi açacaksın kuzum Genişletmek için tıkla ... Kendim açacağım canım
Kayra'nın Annesi 💕' Alıntı: Hazır mı yapacaksin yoksa kendin mi açacaksın kuzum Genişletmek için tıkla ... Kendim açacağım canım
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici ModAyın Annesi Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,502 Konum Kırklareli 5 Aralık 2022 #23 Melikee' Alıntı: Kendim açacağım canım Genişletmek için tıkla ... Hamur için; 4 su bardağı un 1 su bardağı ılık süt (yoksa su) 1 çay bardağı sıvı yağ 2 tatlı kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı şeker 1 tatlı kaşığı instant maya Yumurta Üzerine süreceğimiz 1 yumurta sarısı İçi için; 4-5 orta boy patates Maydanoz Tuz karabiber toz kırmızı biber kimyon Elde Açma Patatesli Börek Tarifi (Çarşaf Böreği)'in Yapılışı Bütün hamur malzemelerini güzelce yoğuralım. Elimize yapışmayan yumuşakça bir hamur elde edelim. 10 bezeye bölüp üzerini kapatıp 30 dk dinlendirelim Patatesleri haşlayalım. Rendeleyip maydanoz ve baharatları katıp içi hazır hale getirelim. 30 dk sonunda bezeleri servis tabağı ebatında açıp her birinin arasına 1 yemek kaşığı sıvı yağ sürüp üst üste dizelim. 15 dk bekletelim ki yağ hamuru yumuşatsın kolay açılsın. 15 dk sonra temiz büyükçe bez serip açtığımız hamuru teker teker elimizle her tarafından çekerek inceltelim. Yırtılması hiç önemli değil. İnce olmalı. Bezin bir köşesinden tutup hamuru rulo yapalım. Tepsiye istediğimiz gibi yuvarlak ya da benimki gibi dizelim. 1 yumurta sarısına 2 çorba kaşığı sıvı yağ ekleyip böreğin her yerine sürelim. Çörek otu, susam serpebilirsiniz. Önceden ısıtılmış 190 derecede pişirelim. Çıkınca üzerine tepsi örtüp yumuşak olmasını sağlayabilirsiniz .. Kuzum ben böyle açıyorum oklavasiz elimle bana göre daha piratik oluyor.
Melikee' Alıntı: Kendim açacağım canım Genişletmek için tıkla ... Hamur için; 4 su bardağı un 1 su bardağı ılık süt (yoksa su) 1 çay bardağı sıvı yağ 2 tatlı kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı şeker 1 tatlı kaşığı instant maya Yumurta Üzerine süreceğimiz 1 yumurta sarısı İçi için; 4-5 orta boy patates Maydanoz Tuz karabiber toz kırmızı biber kimyon Elde Açma Patatesli Börek Tarifi (Çarşaf Böreği)'in Yapılışı Bütün hamur malzemelerini güzelce yoğuralım. Elimize yapışmayan yumuşakça bir hamur elde edelim. 10 bezeye bölüp üzerini kapatıp 30 dk dinlendirelim Patatesleri haşlayalım. Rendeleyip maydanoz ve baharatları katıp içi hazır hale getirelim. 30 dk sonunda bezeleri servis tabağı ebatında açıp her birinin arasına 1 yemek kaşığı sıvı yağ sürüp üst üste dizelim. 15 dk bekletelim ki yağ hamuru yumuşatsın kolay açılsın. 15 dk sonra temiz büyükçe bez serip açtığımız hamuru teker teker elimizle her tarafından çekerek inceltelim. Yırtılması hiç önemli değil. İnce olmalı. Bezin bir köşesinden tutup hamuru rulo yapalım. Tepsiye istediğimiz gibi yuvarlak ya da benimki gibi dizelim. 1 yumurta sarısına 2 çorba kaşığı sıvı yağ ekleyip böreğin her yerine sürelim. Çörek otu, susam serpebilirsiniz. Önceden ısıtılmış 190 derecede pişirelim. Çıkınca üzerine tepsi örtüp yumuşak olmasını sağlayabilirsiniz .. Kuzum ben böyle açıyorum oklavasiz elimle bana göre daha piratik oluyor.
Melikee Kayıtlı Üye Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 919 5 Aralık 2022 #24 Kayra'nın Annesi 💕' Alıntı: Hamur için; 4 su bardağı un 1 su bardağı ılık süt (yoksa su) 1 çay bardağı sıvı yağ 2 tatlı kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı şeker 1 tatlı kaşığı instant maya Yumurta Üzerine süreceğimiz 1 yumurta sarısı İçi için; 4-5 orta boy patates Maydanoz Tuz karabiber toz kırmızı biber kimyon Elde Açma Patatesli Börek Tarifi (Çarşaf Böreği)'in Yapılışı Bütün hamur malzemelerini güzelce yoğuralım. Elimize yapışmayan yumuşakça bir hamur elde edelim. 10 bezeye bölüp üzerini kapatıp 30 dk dinlendirelim Patatesleri haşlayalım. Rendeleyip maydanoz ve baharatları katıp içi hazır hale getirelim. 30 dk sonunda bezeleri servis tabağı ebatında açıp her birinin arasına 1 yemek kaşığı sıvı yağ sürüp üst üste dizelim. 15 dk bekletelim ki yağ hamuru yumuşatsın kolay açılsın. 15 dk sonra temiz büyükçe bez serip açtığımız hamuru teker teker elimizle her tarafından çekerek inceltelim. Yırtılması hiç önemli değil. İnce olmalı. Bezin bir köşesinden tutup hamuru rulo yapalım. Tepsiye istediğimiz gibi yuvarlak ya da benimki gibi dizelim. 1 yumurta sarısına 2 çorba kaşığı sıvı yağ ekleyip böreğin her yerine sürelim. Çörek otu, susam serpebilirsiniz. Önceden ısıtılmış 190 derecede pişirelim. Çıkınca üzerine tepsi örtüp yumuşak olmasını sağlayabilirsiniz .. Kuzum ben böyle açıyorum oklavasiz elimle bana göre daha piratik oluyor. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim
Kayra'nın Annesi 💕' Alıntı: Hamur için; 4 su bardağı un 1 su bardağı ılık süt (yoksa su) 1 çay bardağı sıvı yağ 2 tatlı kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı şeker 1 tatlı kaşığı instant maya Yumurta Üzerine süreceğimiz 1 yumurta sarısı İçi için; 4-5 orta boy patates Maydanoz Tuz karabiber toz kırmızı biber kimyon Elde Açma Patatesli Börek Tarifi (Çarşaf Böreği)'in Yapılışı Bütün hamur malzemelerini güzelce yoğuralım. Elimize yapışmayan yumuşakça bir hamur elde edelim. 10 bezeye bölüp üzerini kapatıp 30 dk dinlendirelim Patatesleri haşlayalım. Rendeleyip maydanoz ve baharatları katıp içi hazır hale getirelim. 30 dk sonunda bezeleri servis tabağı ebatında açıp her birinin arasına 1 yemek kaşığı sıvı yağ sürüp üst üste dizelim. 15 dk bekletelim ki yağ hamuru yumuşatsın kolay açılsın. 15 dk sonra temiz büyükçe bez serip açtığımız hamuru teker teker elimizle her tarafından çekerek inceltelim. Yırtılması hiç önemli değil. İnce olmalı. Bezin bir köşesinden tutup hamuru rulo yapalım. Tepsiye istediğimiz gibi yuvarlak ya da benimki gibi dizelim. 1 yumurta sarısına 2 çorba kaşığı sıvı yağ ekleyip böreğin her yerine sürelim. Çörek otu, susam serpebilirsiniz. Önceden ısıtılmış 190 derecede pişirelim. Çıkınca üzerine tepsi örtüp yumuşak olmasını sağlayabilirsiniz .. Kuzum ben böyle açıyorum oklavasiz elimle bana göre daha piratik oluyor. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici ModAyın Annesi Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,502 Konum Kırklareli 5 Aralık 2022 #25 Melikee' Alıntı: Teşekkür ederim Genişletmek için tıkla ... Rica ederim canım istersen oklava ile acmaliknda tarfiler var
Melikee' Alıntı: Teşekkür ederim Genişletmek için tıkla ... Rica ederim canım istersen oklava ile acmaliknda tarfiler var
Alyaa🌷🌷 Kayıtlı Üye Katılım 28 Eylül 2022 Mesajlar 2,843 5 Aralık 2022 #26 ℋü𝓁𝓎𝒶❤️' Alıntı: Canım nefis yemek tarifi sen bakabilirsin çok güzel tarifler var Genişletmek için tıkla ... Bende hep ordan bakıyorum canım ama boregim hiç tutmuyonerde yanlışlık yapiyorum bilmiyorum
ℋü𝓁𝓎𝒶❤️' Alıntı: Canım nefis yemek tarifi sen bakabilirsin çok güzel tarifler var Genişletmek için tıkla ... Bende hep ordan bakıyorum canım ama boregim hiç tutmuyonerde yanlışlık yapiyorum bilmiyorum
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,006 5 Aralık 2022 #27 Alyaa' Alıntı: Bende hep ordan bakıyorum canım ama boregim hiç tutmuyonerde yanlışlık yapiyorum bilmiyorum Genişletmek için tıkla ... Kuzum hangisini denesem tam tutuyor
Alyaa' Alıntı: Bende hep ordan bakıyorum canım ama boregim hiç tutmuyonerde yanlışlık yapiyorum bilmiyorum Genişletmek için tıkla ... Kuzum hangisini denesem tam tutuyor
Alyaa🌷🌷 Kayıtlı Üye Katılım 28 Eylül 2022 Mesajlar 2,843 5 Aralık 2022 #28 ℋü𝓁𝓎𝒶❤️' Alıntı: Kuzum hangisini denesem tam tutuyor Genişletmek için tıkla ...