Kizlarrr

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde 4 Adam 1 Madam (sinem)❤ tarafından oluşturulan Kizlarrr başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,383 kez görüntülenmiş, 28 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kizlarrr
Konbuyu başlatan 4 Adam 1 Madam (sinem)❤
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Özlem anne

4 Adam 1 Madam (sinem)❤

Kayıtlı Üye
rank
Günaydın kızlar ve büyük güne son 24 saat postlarimi okuyanlar bilir 27.haftaya girmeme rağmen cinsiyet hala bilinmiyor yarın kontrol var bakalım siz nasilsiniz😊

4 Adam 1 Madam (sinem)❤

Kayıtlı Üye
rank
Sinem sen bu kontrole çikolata falan yiyip git o biraz gareketlensin bakalım 😂
Begüm geçen kontrol dede yedim ya kordonu tutmuş bırakmadı ya doktor yarım saat uğraştı inatçı bir bebek yap ocak bişey yok dedi kalktım ya alışveriş yapi cam adam oğlan ben biliom deyip duruyor müneccim bo .. yedi sanki deli adam ya😂😂😂😂
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Sinem sen bu kontrole çikolata falan yiyip git o biraz gareketlensin bakalım 😂
Akşam soruyorum heyecan merak var mi diyorum çok yok ben biliom ne olduğunu di o di mi paşam benim deyip seviyor karnimi ya 😪😔

Begüm😊

Kayıtlı Üye
rank
Begüm geçen kontrol dede yedim ya kordonu tutmuş bırakmadı ya doktor yarım saat uğraştı inatçı bir bebek yap ocak bişey yok dedi kalktım ya alışveriş yapi cam adam oğlan ben biliom deyip duruyor müneccim bo .. yedi sanki deli adam ya😂😂😂😂

Akşam soruyorum heyecan merak var mi diyorum çok yok ben biliom ne olduğunu di o di mi paşam benim deyip seviyor karnimi ya 😪😔
Hahahaha ya benim oğlan da 19. Haftaya kadar çömelik bekledi çok sakladı kendini en son doktor cinnet geçirip alttan bakıp tahmin yürüttü ama 3. Kontrolde artık belli oldu yani. Kız çocuk saklar diyolar ya erkek çocukta saklıyor resmen bacaklarıyla kapatıyordu

Ceylinilda

Kayıtlı Üye
rank
Detayli ultrasonda nasil belli olmadi kii 🙃30 dk sagını solunu incelemedikleri yer kalmıyor🙃birde ultrasonda alarm veriyo kis bebek erkek bebek die 🙃

Begüm😊

Kayıtlı Üye
rank
Ben ki çarşamba günü sabah 9da dua et bana
Sibel snein cinsiyet belli değil miydi

Sibel vallahi eşimden çok sizle konuşuyorum su an emin olun hepiniz duamdasiniz
Haha benim eşim diyoki ne yazmış kumalarım 😂😂😂

Detayli ultrasonda nasil belli olmadi kii 🙃30 dk sagını solunu incelemedikleri yer kalmıyor🙃birde ultrasonda alarm veriyo kis bebek erkek bebek die 🙃
Nasıl alarm veriyor aa ilk kez duyuyorum

Tüm sayfalar yüklendi.