Kizlarrr

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde 4 Adam 1 Madam (sinem)❤ tarafından oluşturulan Kizlarrr başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,383 kez görüntülenmiş, 28 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kizlarrr
Konbuyu başlatan 4 Adam 1 Madam (sinem)❤
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Özlem anne

4 Adam 1 Madam (sinem)❤

Kayıtlı Üye
rank
Sibel snein cinsiyet belli değil miydi
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Haha benim eşim diyoki ne yazmış kumalarım 😂😂😂

Nasıl alarm veriyor aa ilk kez duyuyorum
Benimki daha okadar olmadı eşim bana dio ki kime yazi on kizlar yazmis cvb atiyorum diyorum himmmm diyor

Sıbelmamı

Kayıtlı Üye
rank

Begümüm 23 haftaya kadar erkekti geçen dedimya doktorum yıllık izinli sizlerde sesiniz birşey olmaz git kontrole doktorun gelince yine gidersin gittim bir bayanı stajyer gibi birşey baktı dedi senin bebegin kıza benziyor dedi dedim kesin i yok sadece benzettim dedi bizde 2 lem düştük begüm sen ne dersin

Ceylinilda

Kayıtlı Üye
rank

Ekranda It's -a gırl yaziyo ısık yanıyo resim yukleyebilsem gostercektim ama yukleyemedim ya🙃

Begüm😊

Kayıtlı Üye
rank
Benimki daha okadar olmadı eşim bana dio ki kime yazi on kizlar yazmis cvb atiyorum diyorum himmmm diyor
Bemimki dün taklidimi yapıyor evin içinde. Naptın diyor neyi ne yaptım dedim diyor ki ama sesinide inceltiyor böyle kocamın ağzına edicem saçını yoluxam gece obu boğucam 😂😂 eliylede mesajlaşıyormuş gibi yapıyor. Bende dedim ki sen biz burda öyle şeyler konuşuyoruz mu sanıyorsun bana diyoki 100 tane kadın yan yana gelince ne konuşu allah aşkına diyor 😂😂

Begümüm 23 haftaya kadar erkekti geçen dedimya doktorum yıllık izinli sizlerde sesiniz birşey olmaz git kontrole doktorun gelince yine gidersin gittim bir bayanı stajyer gibi birşey baktı dedi senin bebegin kıza benziyor dedi dedim kesin i yok sadece benzettim dedi bizde 2 lem düştük begüm sen ne dersin
Ay tamam hatırladım seninkide muallakta kalmıştı

Sıbelmamı

Kayıtlı Üye
rank
Bemimki dün taklidimi yapıyor evin içinde. Naptın diyor neyi ne yaptım dedim diyor ki ama sesinide inceltiyor böyle kocamın ağzına edicem saçını yoluxam gece obu boğucam 😂😂 eliylede mesajlaşıyormuş gibi yapıyor. Bende dedim ki sen biz burda öyle şeyler konuşuyoruz mu sanıyorsun bana diyoki 100 tane kadın yan yana gelince ne konuşu allah aşkına diyor 😂😂

Ay tamam hatırladım seninkide muallakta kalmıştı
Sence degişirmi 23 haftaya kadar erkekti şimdi 25 +3

Tüm sayfalar yüklendi.