KIZLARRRR🧚

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik Öncesi kategorisinde Hülya12 tarafından oluşturulan KIZLARRRR🧚 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,989 kez görüntülenmiş, 117 yorum ve 8 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik Öncesi
Konu Başlığı KIZLARRRR🧚
Konbuyu başlatan Hülya12
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Dilek47

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Tahmin edebiliyorum kuzum o zaman sen de mesafeni koru her zaman mrb mrb sadece. O şimdi sana yakın davranıp ağzından laf almaya da çalışır sonra ona kat kat katar başkalarına anlatır seni kötü etmek için öyle yılandır işte o tip insanlar
Hemde nasıl Eminem anlamıyorum insana olmayı denesinler kotulukle kötü niyetle ellerine ne geçiyor 🥺😟

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Hemde nasıl Eminem anlamıyorum insana olmayı denesinler kotulukle kötü niyetle ellerine ne geçiyor 🥺😟
Ah kuzum ahh onlardan asla iyi niyet bekleme. Senin kalbinin temizliği yüzüne yansımış Maşallah 🧿 Allah'ın izniyle sen dogrusun onlar yanlış tarafı seçmiş. Sen de uzak dur üzmasine izin verme kuzum benim kıyamam

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Ah kuzum ahh onlardan asla iyi niyet bekleme. Senin kalbinin temizliği yüzüne yansımış Maşallah 🧿 Allah'ın izniyle sen dogrusun onlar yanlış tarafı seçmiş. Sen de uzak dur üzmasine izin verme kuzum benim kıyamam
Allah razı olsun birtanem güzel gozlerinin güzelligi Eminem 😘😘😘 birtanesin

Tüm sayfalar yüklendi.