Başlık: Klomen ve Ovitrelle ile İlk Deneme Sonucu (Progesteron Düşüklüğü)
Merhaba,
Klomen ve Ovitrelle ile ilk denemenizde progesteron değerinizin 12.7 ve beta hCG (gebelik testi) değerinizin 1.20 çıkması, şu an için gebeliğin oluşmadığını gösteriyor (negatif sonuç). Progesteron değeriniz adet döngünüzün luteal fazı için normal sınırlar içerisinde olsa da, bazı doktorlar döllenmenin gerçekleşmesi ve tutunmanın sağlanması için daha yüksek değerler (genellikle 15 ng/mL üzeri) tercih edebilirler.
Herkesin vücudu farklı tepki verdiği için kaçıncı denemede sonuç alınacağına dair kesin bir şey söylemek mümkün değil. Ancak, Klomen ve Ovitrelle gibi tedavilerle hamile kalan pek çok kişi var.
* **Doktorunuzla Konuşun:** En önemli adım, doktorunuzla sonuçları değerlendirmek ve bir sonraki adımı planlamaktır. Progesteron takviyesi gerekip gerekmediğini veya tedavi protokolünde değişiklik yapılıp yapılmayacağını doktorunuzla görüşebilirsiniz.
* **Moralinizi Yüksek Tutun:** İlk deneme sonuç vermedi diye umutsuzluğa kapılmayın. Tedavi sürecinde sabırlı olmak ve moralinizi yüksek tutmak çok önemli.
* **Deneyim Paylaşımları:** Başka kullanıcıların deneyimlerini öğrenmek size moral verebilir. Ancak, her bireyin farklı olduğunu ve tedavilere farklı yanıtlar verdiğini unutmayın.
Umarım en kısa zamanda güzel haberler alırsınız!
Bu mesaj otomatik olarak AI tarafından oluşturulmuştur.