Sorum var Kocam benimle konuşmuyor bunaldım

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Doğa'm 💜 tarafından oluşturulan Kocam benimle konuşmuyor bunaldım başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 6,189 kez görüntülenmiş, 101 yorum ve 8 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kocam benimle konuşmuyor bunaldım
Konbuyu başlatan Doğa'm 💜
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ^^ ÖzLem 💜 ^^

Alyaa🌷🌷

Kayıtlı Üye
rank
Ah alya ah bi görsen tavırları kim olsa nefret eder konuşma şununla der Rabbim Eyüp peygamberin sabrı versin tüm ömrüm onunla geçecekse
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bozulduğu şey benim arabaya binip gitmemmiş onu bırakaıp gitmişim ona kızmış ben seni bırakmadım peşinden yine geldim dedim de nafile dinlemiyor dediklerimi de algılayamıyor ama ben ona napacağımı biliyorum bayrama da böyle devam ederse kayınpederim kayınvalidem ikisinin yanında bir bir anlatacam Allah razı olsun ikisi de böyle bir davranışı asla kabul etmez

Allah sana sabır versin canım benim tabiki eşini en iyi sen tanırsın o yüzden ne yapman gerektiğini bilirsin aynen bak ailesine durumu anlat onlarda büyük tabi haklıyi haksizi söylerler anlat onlara içinde tutma çözülsun ama canım olurmu 😘😘Allah yardımcın olsun inşallah 🤲 🤲

^^ ÖzLem 💜 ^^

💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞
rank
Amin 😔

Öyle değil işte sonra beni suçlu çıkarır zaten kendi konuşmuyordu falan der hani toplumumuzda da vardır ya erkektir haklıdır zihniyeti ben elimden geleni yapmış oldum vicdanım rahat yarın bir durum olduğunda kimse bana sen niye şöyle yapmadın erkek gururludur konuşmaz sen konuşsaydın falan diyemez

İnan her şeyi denedim hatta o sabah hastaneye giderken çok iyidik o bebek arabasını sürerken ben de yanında yürüyordum ama ben yavaş yürüyorum geride kalıyorum diye beni de

İnan her şeyi denedim hatta o sabah hastaneye giderken çok iyidik o bebek arabasını sürerken ben de yanında yürüyordum ama ben yavaş yürüyorum geride kalıyorum diye bir eliyle arabayı sürdü diğer eliyle benim elimi tuttu arabaya odaklanması gerektiğinde koluna gireyim diye kaç kez gel dedi kolunu uzattı diyorum ya harika başladık ta ki benimle alakasız bir şey olup bana patlayana kadar adam coştu ben o can acısıyla yürüyebilir misin anlatmaya çalıştım bir dur dedim yavaşla dinlemiyor koşuyordu resmen e ben de insanım sabrım tahammülüm bir yere kadar konuşmuyorum ben de o da tabii ama canım çok yanıyor onun umurunda değil o gün yaşadıklarımı hala bilmiyor dinlemedi ben de vazgeçtim işte

Aynen öyle yapıyorum artık elimden geleni yaptım ben tık yoksa napayım daha
Canını sıkma üzülme boşver Amman canından kıymetli değil ya kendisi peşine düşsn şimdi durumlar nasıl

Doğa'm 💜

Kayıtlı Üye
rank
Canını sıkma üzülme boşver Amman canından kıymetli değil ya kendisi peşine düşsn şimdi durumlar nasıl
Barışma çabasında gibi sanki 😃 çay yapmış başta 1 bardak koymuştu tepsiye gitti benim için de getirdi ben şok 🤣🤣 ama sürünsün azıcık yok öyle hemen

^^ ÖzLem 💜 ^^

rank
Barışma çabasında gibi sanki 😃 çay yapmış başta 1 bardak koymuştu tepsiye gitti benim için de getirdi ben şok 🤣🤣 ama sürünsün azıcık yok öyle hemen
Valla çok iyi yapıyorsun 🤣🤣 boşver o cabalassin sen uğraşma bile

Doğa'm 💜

Kayıtlı Üye
rank
Valla çok iyi yapıyorsun 🤣🤣 boşver o cabalassin sen uğraşma bile
Aynen bakalım özür dileyene kadar koştursunn😃😃

İşte özleyince tıpış tıpış geliyorlar kız sürünsün az daha 😂
Ama nasıl keyifliymiş bu ya gitmiş bana kiraz almış yıkayıp tabağa bile koymuş sabah gördüm inanmıyorum 😃😃 ablkonfq saklamış güneşin altında kirazın halini düşün 🤦‍♀️ neyse niyet önemli 😁😁😁😁😁😁

^^ ÖzLem 💜 ^^

rank
Aynen bakalım özür dileyene kadar koştursunn😃😃

Ama nasıl keyifliymiş bu ya gitmiş bana kiraz almış yıkayıp tabağa bile koymuş sabah gördüm inanmıyorum 😃😃 ablkonfq saklamış güneşin altında kirazın halini düşün 🤦‍♀️ neyse niyet önemli 😁😁😁😁😁😁
Yaa düşünceli ama bak ne güzel maşallah 🤗🌷🌷🧿 evet az daha dayannn 🤣

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar