Kontrolden geldim

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ayşenin Annesi tarafından oluşturulan Kontrolden geldim başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,711 kez görüntülenmiş, 15 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kontrolden geldim
Konbuyu başlatan Ayşenin Annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ecmelll

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba guzel anneler 29+6 günlük olduk cok sükür bebegimin kilosu 1600 olmus sizce normal mi sizin bebislerin bu haftada kacti calisiyorum kilo olmamasindan korkuyordum bu yuzden soruyorum simdiden cevaplariniz icin cok tesekkur ederim😍
Cnm kilosunu öğrendiğinde doktoruna sorsaydin haftasına göre kilosu iyi mi değil mi diye. Ama bence kilosu iyi gibi ki kilosu geride olsaydı doktorun sana beslenmene dikkat et derdi ☺️ daha doğuma var cnm doğuma kadar bebeğin daha da hızlı kilo alır😍

Ayşenin Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Cnm kilosunu öğrendiğinde doktoruna sorsaydin haftasına göre kilosu iyi mi değil mi diye. Ama bence kilosu iyi gibi ki kilosu geride olsaydı doktorun sana beslenmene dikkat et derdi ☺️ daha doğuma var cnm doğuma kadar bebeğin daha da hızlı kilo alır😍
Sordum canim gayet iyi dedi ama doktorlar kiloyu fazla takmiyorlar ya o yuzden kilo hakkinda yaptiklari yorumlar inandirici gelmiyor bana bende o yuzden sizlere sorayim dedim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bende 30+4 de gitmiştim doktora kilosu 1650 gayet iyi canim kilosu
Tesekkur ederim canim

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Sordum canim gayet iyi dedi ama doktorlar kiloyu fazla takmiyorlar ya o yuzden kilo hakkinda yaptiklari yorumlar inandirici gelmiyor bana bende o yuzden sizlere sorayim dedim
Devlet hastanesi doktorları önemsemiyor ama özel hastenede doktorlar özen gösterir bu haftalarda .. ben devlette sordum pek takma diyor çok ilgisizler

Tüm sayfalar yüklendi.