Şükür sevindimm iyi ol ya canım benimÇok şükür kuzum iyiyim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
He vAlla çok zor günler yaşadı gerçekten amin amin inşallah canım benim inşallah sağol Allah razı olsun inşallah canımAh özlemim ah neler yaşamışsın ve neler yaşamış pamuk annen. Rabbim anneni size sana bağışlasın inşallahyokluğunu göstermesin. Rabbim şafi ismi ile şifa versin inşallah
![]()
Sağolasın canım benim amin amin inşallah Allah razı olsun inşallah canım benimGeçmiş olsun canım benim rabbim safi ismi ile şifa versin inşallah anenne rabbim başınızdan eksik etmesin yokluğunu göstermesin sizlere dualrimdasiniz
Sağolasın canım benim amin amin inşallah Allah razı olsun inşallah canım benimGeçmiş olsun canım benim rabbim safi ismi ile şifa versin inşallah anenne rabbim başınızdan eksik etmesin yokluğunu göstermesin sizlere dualrimdasiniz
ay amin amin inşallah canım benim inşallahAllah annelerimize güç kuvvet şifa versin inşAllah bir mucize olur da bir an önce sağlığına kavuşur eskisindenn bile iyi olur mutlu mesut daha nice seneleri birlikte geçirmek nasip olur![]()

ay amin amin inşallah canım benim inşallahAllah annelerimize güç kuvvet şifa versin inşAllah bir mucize olur da bir an önce sağlığına kavuşur eskisindenn bile iyi olur mutlu mesut daha nice seneleri birlikte geçirmek nasip olur![]()

Demi aynen öyle canım benim gerçekten de çok sağol Allah razı olsun inşallah canım benim teşekkür ederim Allah razı olsunBilmez miyim kuzum insan bazen patlicak gibi olur derdini anlatmazsa,anlatınca biraz olsun rahatlıyor,
Rabbim şafi ismiyle şifa versin inşallahannene canım benim, yokluğunu göstermesin, kimseyi de sevdikleriyle sınamasın
![]()