Konu dışı ama yardim

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Haticegulasik01 tarafından oluşturulan Konu dışı ama yardim başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 717 kez görüntülenmiş, 8 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Konu dışı ama yardim
Konbuyu başlatan Haticegulasik01
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Haticegulasik01

Haticegulasik01

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar kıyafetlerim hiç olmuyor sıkıyor çocukta rahatsız oluyor bende 2 ay için hamilelik almak istemiyorum dolap uygulamasından çok uygun fiyata buldum ama ne kadar guvenebilirim bilmiyorum

Sedoss

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar kıyafetlerim hiç olmuyor sıkıyor çocukta rahatsız oluyor bende 2 ay için hamilelik almak istemiyorum dolap uygulamasından çok uygun fiyata buldum ama ne kadar guvenebilirim bilmiyorum
Alacağın kişinin yorumlarına bakıp alabilirsin ayrıca kafana takılan her şeyi de sorarsan alabilirsin

Şeydoşş

Kayıtlı Üye
rank
Pantolon istiyorsan ben aldığım dolap kullanıcısının kullanıcı adını verebilirim iki adet aldım çık memnunum

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
O dert bende de var oluyo kıyafetlerim ama göbeğim çok cıkıyo son ayım alsam mı yeni bişeyler kalsa mı bilmiyorum

Haticegulasik01

Kayıtlı Üye
rank
Pantolon istiyorsan ben aldığım dolap kullanıcısının kullanıcı adını verebilirim iki adet aldım çık memnunum
Pantol aldm burdan üstüne elbise tarzı birşey almak istiyorum pantol bile rahatsız ediyor beni
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

O dert bende de var oluyo kıyafetlerim ama göbeğim çok cıkıyo son ayım alsam mı yeni bişeyler kalsa mı bilmiyorum
Fiyatı çok uygundu ve doğum sonrası giyilebilecek şeylerde var kargoyla birlikte31 lira

Şeydoşş

Kayıtlı Üye
rank
Pantol aldm burdan üstüne elbise tarzı birşey almak istiyorum pantol bile rahatsız ediyor beni
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Fiyatı çok uygundu ve doğum sonrası giyilebilecek şeylerde var kargoyla birlikte31 lira
Anladım canım benim aldığım pantolonlar tayt gibi çok rahatım o yüzden. Lcw dan pantolon almıştım 1 kez giydim sadece çok rahatsızdı bunları iyiki almışım diyorum elbise tarzı göğüs altından lastikli alırsan ilerdede giyebilirsin

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar