Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ay aynen yaa bende bende ozledim bende bazen diyorum laren 2 yasina girince 3. Yapiyim somra diyorum ki asena sen kafayimi yedin
[/QUOTE
ben bile şimdiden 2 düşünüyorum ama gerçekten bakmak zor zorluğu olmassa insan hersene birtane getirir ben seviyorum kalabalık aile yok yok birazda daha bekle..
Kuzum eger öyle hir düşüncen varsa 2. Icin fazla bekleme en idael yas 2 yas arasi bizimkilerin 8 yas var inan cok zor
Ayyyy yokk kalkamam altindan laren büyüsün isime geri dönücem inşallah
Merhaba arkadawlar . Ben 17+2 ve bu benim 2ci hamileliyim. Ara ara bir ve ya iki defa hareketlerini sezdim. Lakin tam net tekmelemiyo. Hareketleri yavaw sozun özeti tam net bi wey yok hala bu normalmi? Ne zaman olur ? Yoksa bende bi anormallik varmi ? Wimdiden tewekkurler canlarim.
Kuzum eger öyle hir düşüncen varsa 2. Icin fazla bekleme en idael yas 2 yas arasi bizimkilerin 8 yas var inan cok zor
Ayyyy yokk kalkamam altindan laren büyüsün isime geri dönücem inşallah
Canım bende dün hastaneye gittim benimde 3.gebelik bende 17+2 oldum bugün doktora dedim ben hissediyorum dedi 5 ayda net hissedersin 3 olmasına rağmen ben böyle haftada 1 filan bazen hissediyorum kizlarim çok hareketliydi ama 16 hafta da net hissetmiştim değişiyor ya
Merhaba arkadawlar . Ben 17+2 ve bu benim 2ci hamileliyim. Ara ara bir ve ya iki defa hareketlerini sezdim. Lakin tam net tekmelemiyo. Hareketleri yavaw sozun özeti tam net bi wey yok hala bu normalmi? Ne zaman olur ? Yoksa bende bi anormallik varmi ? Wimdiden tewekkurler canlarim.