Konum Göz

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde Hülya12 tarafından oluşturulan Konum Göz başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,771 kez görüntülenmiş, 54 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Konum Göz
Konbuyu başlatan Hülya12
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Doğa'm 💜

Doğa'm 💜

Kayıtlı Üye
rank
Ay kıyamam boncuk ya 😂 kız benimki iki aylık işaret parmağını sürekli ağzına sokusuyor 4 aylık herkeste küçük olmsa dış çıkartıyor deriz diyo 😂 inşallah ısırmayı huy edinmez vAlla göğüs çok hassas bir şey emerkrn bile emzirme bitince garip oluyor isirinca da kötü olur bayağı bir kolaylıkla çıkar dişleri inşallah canım
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ay yazmayı unutmuşum kuzu elini ağzının içine sokup düşen yere bastırıp ikisini de yerine koymuş evet çok kötü aglmsti hep kolundan tutuyorlardı ondan şimdi şükür olmyo
Bana da ay yok ne dişi daha küçük diyorlardı ama kaşınmaya daha 4 aya bile girmeden başladı görümcem hep diyordu geçen hafta gördü dişleri hiç ses etmedi 😃😃😃 senin fındığın da başlamış kafasının arkasını da kaşıyor mu

^^ ÖzLem 💜 ^^

💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞
rank
Bana da ay yok ne dişi daha küçük diyorlardı ama kaşınmaya daha 4 aya bile girmeden başladı görümcem hep diyordu geçen hafta gördü dişleri hiç ses etmedi 😃😃😃 senin fındığın da başlamış kafasının arkasını da kaşıyor mu
Yok kasima yok ama gerisi hep aynı canım 😂😂 vAlla bnve de 6 aylık çıkartr gbime geliyor ama bakalım nasip 😂😂 bna da göre de küçük yaa

Bedia demir

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba kızlar oğlumun çarşamba günü göz muayenesi vardı prematüre olduğu için bir süre bu göz muayenesi devam edecek kontrol altında olacak çarşamba günü 4 kez 5 dakika arayla Damla sıktılar daha sonra muayene Ettiler ya oğlumun gözü şu an sulanıyor ve çapaklanıyor ne yapmam lazım şu anda damla'yı sıkınca böyle oldu yani muayeneden sonra geçmedi
Benim ogulda yaptarlar ama senin dediğin gibi bişey olmadı cnm gecmiş olsun

Doğa'm 💜

Kayıtlı Üye
rank
Y
Yok kasima yok ama gerisi hep aynı canım 😂😂 vAlla bnve de 6 aylık çıkartr gbime geliyor ama bakalım nasip 😂😂 bna da göre de küçük yaa
Yakında başlar belki 😅 önce ellerini kafalarına götürüyorlar sonraları kaşımayı öğreniyorlar dikkat et tırnağı olmasın da çok tatlı oluyor ya izlemesi 😍😍 diş ayağı bastırır derler ne kadar doğru bilmiyorum ama Doğa 3 buçuk aylıkken kendi kendine yüzüstü dönüyordu 5 aya girdikten sonda da sırt üstü dönmeye başladı ama dişi çıkmaya başladıktan sonra artık dönmemeye başladı 😫 ben önce emeklesin yürüsün istedim ama nasip buymuş 🥰🥰🥰

Tüm sayfalar yüklendi.