Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kızlara bende gebelik safra kesesi taşı çıktı doğumdan sonra gider dediler bugün öğleden sonra çok şiddetli ağrım doktor gitim ve safra kesesi taş dold unu ve enfeksiyon camurlaşma ve tek çare ameliyat diyor doktor bende bebeğim yeni çıktığı yapmak istemiyorum daha önce emzirme döneminde ameliyat olan varmi
Kızlara bende gebelik safra kesesi taşı çıktı doğumdan sonra gider dediler bugün öğleden sonra çok şiddetli ağrım doktor gitim ve safra kesesi taş dold unu ve enfeksiyon camurlaşma ve tek çare ameliyat diyor doktor bende bebeğim yeni çıktığı yapmak istemiyorum daha önce emzirme döneminde ameliyat olan varmi
Ben 1 sene çektim safra kesesi enfeksiyonu taşı çamurlaşma vardı yeni hamile olduğumu öğrendim 4 hafta 6 günlük ameliyat olma xanım tavsiye etmiyorum benim taşım kendiliğinden gitti hatta bu ayın 24 dünde usg var safra için daha önce olduğumda çıkmadı yok dediler yani uzun lafınkısası geçti gitti olma bekle bir süre Allahın izni ile kendiliğinden gider canım inşAllah banada dediler safra kesesi taşı gitmez gitsede tekrarlar bilmem ne ama vAllahi benim gitti çok şükür inşAllah seninde gider
Ben oldum 3 aylıkken canım asıl bana soracaksın bu durumu ne kadar erken ameliyat olursan o kadar iyi canım ben gebelikte çok çektim enfeksiyon vardı hergün doktordaydım doğum yaptım emziriyordum aynı zamanda 1 hafta mamayla besleyip kendimi elimle sağmak zorunda kaldım ilaçı vücudunda atmak için 2 gün emxirmesen bişey olmuyor ama kendini sapman gerekiyor narkoz vücüdüna karışıyor
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Ben oldum 3 aylıkken canım asıl bana soracaksın bu durumu ne kadar erken ameliyat olursan o kadar iyi canım ben gebelikte çok çektim enfeksiyon vardı hergün doktordaydım doğum yaptım emziriyordum aynı zamanda 1 hafta mamayla besleyip kendimi elimle sağmak zorunda kaldım ilaçı vücudunda atmak için 2 gün emxirmesen bişey olmuyor ama kendini sapman gerekiyor narkoz vücüdüna karışıyor
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
1,5 sene çektim çekilecek gibi değil canım demem o ki ne kadar erken o kadar iyi