Konya ali acar dr

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Esoşnur tarafından oluşturulan Konya ali acar dr başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 744 kez görüntülenmiş, 5 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Konya ali acar dr
Konbuyu başlatan Esoşnur
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Saliha 🌼🌼🌼

Esoşnur

Kayıtlı Üye
rank
Slm kızlar ben konya dayım doktorum ali acar 31 haftalık gebeyım doktorum ozel muaneyesine gidiyorum ama konya tip fakultesındede horev yapıyor benim dogumu ali acarmı yapacak yoksa orda kimi bilen vatmı

Saliha 🌼🌼🌼

Kayıtlı Üye
rank
Slm kızlar ben konya dayım doktorum ali acar 31 haftalık gebeyım doktorum ozel muaneyesine gidiyorum ama konya tip fakultesındede horev yapıyor benim dogumu ali acarmı yapacak yoksa orda kimi bilen vatmı
Bende ali acar a gidiyorum canm doğuma da hoca girer büyük ihtimalle kendisine sorsaydın
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bende ali acar a gidiyorum canm doğuma da hoca girer büyük ihtimalle kendisine sorsaydın
Canım serklaj oldum mesela ben ali hocam yaptı saolsun doğumda da illaki girer öle şey olmaz

Esoşnur

Kayıtlı Üye
rank

Canım serklaj oldum mesela ben ali hocam yaptı saolsun doğumda da illaki girer öle şey olmaz
Anladım cnm cok tesekkur ler bugun kontrolum var bugun soruları sorcaz aklımızdakı

Saliha 🌼🌼🌼

Kayıtlı Üye
rank
Amin cnm suan kilinikte sıra bekliyoruz ınsallah bir sıkıntı cıkmaz her geldıgımde korkuyorum
Her gidişimiz de stres yapıyoruz Rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallah

Amin cnm suan kilinikte sıra bekliyoruz ınsallah bir sıkıntı cıkmaz her geldıgımde korkuyorum
Canm naptın hayırlı haberler inşallah sordun mu doğum için

Son düzenleme:
Tüm sayfalar yüklendi.