konya devlet hastanesi kadın dogum doktoru

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde 🌹🌹Meleğin annesi zehra🌹🌹 tarafından oluşturulan konya devlet hastanesi kadın dogum doktoru başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,532 kez görüntülenmiş, 14 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı konya devlet hastanesi kadın dogum doktoru
Konbuyu başlatan 🌹🌹Meleğin annesi zehra🌹🌹
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Havvanur

Ayşenin Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar konyada oturuyorum hastaneye gitçem daha önce özele gidiyordum şimdi durumum olmayınca devlet hastanesine gitçem önerebilceğnz doktor varmı
Bende konyada oturuyorum canim ilk hamileligimde meram egitim arastirmada sezeryan oldum oyle pisman oldum ki anlatamam sezeryan sonrasi kum torbasi koyuyorlar normalde ama benim doktorun yontemi baski uygulamakmis ne yazikki 2 gunun sonun da mosmor bi karinla taburcu oldum suan 2. Bebegime hamileyim ozele gidiyorum ama 15 temmuz hastanesinde zehra bebek var onu cok met ediyorlar..

Bende konyada oturuyorum canim ilk hamileligimde meram egitim arastirmada sezeryan oldum oyle pisman oldum ki anlatamam sezeryan sonrasi kum torbasi koyuyorlar normalde ama benim doktorun yontemi baski uygulamakmis ne yazikki 2 gunun sonun da mosmor bi karinla taburcu oldum suan 2. Bebegime hamileyim ozele gidiyorum ama 15 temmuz hastanesinde zehra bebek var onu cok met ediyorlar..
Tam canm sağol değerlendrcem
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Konya merkezde misin canim
Evet canım

Esrabeyza

Kayıtlı Üye
rank
Kuzum bende sehir hastanesine gidiyorum orda ümmü gülsüm hanim var ben ondan cok memnunum bide halime göktepe var ikiside sehir hastanesinde
Bnde şehir Hastanesi'ne gidiyorum bu söylediğin doktorları da çok ovuyorlar ama nur gözde kulhan da çok iyi bn ona gidiyorum birde hep feyzanur İncesu cintesun var bunuda oneririm
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Randevu alamadım canm ordan kaç gündür Aylin diye Bi doktoru övdüler doluluktan randevu vermediler
Bunu ne zmn denedin cnm çünkü artık Aylin hanım özelde diye biliyorum bn

Tüm sayfalar yüklendi.