Konya şehir hastanesi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Zeynepkoroglu42 tarafından oluşturulan Konya şehir hastanesi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 6,790 kez görüntülenmiş, 16 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Konya şehir hastanesi
Konbuyu başlatan Zeynepkoroglu42
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 𝙰𝚕𝚒𝚑𝚊𝚗'ı𝚗 𝙰𝚗𝚗𝚎𝚜𝚒♡

Zeynepkoroglu42

Kayıtlı Üye
rank
Şehir hastanesinde doğum yapan ya da muayene olan var mı 15 temmuz a gidiyordum ben orda çok bekletiyorlar illallah ediyoruz bide Suriyeli hastanesi olmuş resmen o yüzden şehir hastanesine randevu aldım giden varsa bilgilendirirse sevinirim

Aselcik

Kayıtlı Üye
rank
Şehir hastanesinde doğum yapan ya da muayene olan var mı 15 temmuz a gidiyordum ben orda çok bekletiyorlar illallah ediyoruz bide Suriyeli hastanesi olmuş resmen o yüzden şehir hastanesine randevu aldım giden varsa bilgilendirirse sevinirim
canım ben gittim güzel hastane eşimin arkadaşının eşi doğum yapmış çok memnun kalmış özel hastahane gibi güzelde ilgileniyorlar demiş eşime dediğin gibi 15 temmuz berbat bide orda ben doğum yaptım bin pişman oldum dogumhanede hep bağırdılar bana doktor bile bağırdı seni yatağa atarım ne halin varsa görürsün demişti hatta doktorben o acının içinde bide bunları yaşadım canım o doktorda melek bilge hiç iyi doktor değil hakkım haram olsun aldığı maaş haram insan gibi davranmadilar bana ebe olsun doktorolsun çok berbat bi hastane bence yeni şehire git helak olma orda

Zeynepkoroglu42

Kayıtlı Üye
rank
canım ben gittim güzel hastane eşimin arkadaşının eşi doğum yapmış çok memnun kalmış özel hastahane gibi güzelde ilgileniyorlar demiş eşime dediğin gibi 15 temmuz berbat bide orda ben doğum yaptım bin pişman oldum dogumhanede hep bağırdılar bana doktor bile bağırdı seni yatağa atarım ne halin varsa görürsün demişti hatta doktorben o acının içinde bide bunları yaşadım canım o doktorda melek bilge hiç iyi doktor değil hakkım haram olsun aldığı maaş haram insan gibi davranmadilar bana ebe olsun doktorolsun çok berbat bi hastane bence yeni şehire git helak olma orda
Yaaaa öyle mi bende ondan korkuyorum işte peki şehir hastanesinde muayene sırasında eşin girebiliyor mu yaninda

2 prenses annesi

Kayıtlı Üye
rank
Hayır canım içeriye kesinlikle erkeğin girmesi yasak kovidden dolayı zaten sadece hastayı alıyorlar yanında kimse almiyorlar
Yaa gerçekmi eşim çok heyecanlıydı şimdi üzülecek diğer hastanelerde aynı mı özeller de mi almıyor bide sıra alamadık biz hastaneye gitsek hastaneden sıra alabilirmiyiz bi bilginiz varmı nadıl muayene sırası alacam ben ya
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Hayır canım içeriye kesinlikle erkeğin girmesi yasak kovidden dolayı zaten sadece hastayı alıyorlar yanında kimse almiyorlar
Selçuklu tıpa randevu almadan gitsem bakarlarmı ki

Fatma02

Kayıtlı Üye
rank
Kesinlikle eşini almıyorlar cnm ama bnm gittgm hastanede alıyorlar her girdiğimde eşim de yanımdaydı kardesimde

Tüm sayfalar yüklendi.