Konya şehir hastanesi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Zeynepkoroglu42 tarafından oluşturulan Konya şehir hastanesi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 6,791 kez görüntülenmiş, 16 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Konya şehir hastanesi
Konbuyu başlatan Zeynepkoroglu42
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 𝙰𝚕𝚒𝚑𝚊𝚗'ı𝚗 𝙰𝚗𝚗𝚎𝚜𝚒♡

2 prenses annesi

Kayıtlı Üye
rank
Kesinlikle eşini almıyorlar cnm ama bnm gittgm hastanede alıyorlar her girdiğimde eşim de yanımdaydı kardesimde
Canım hangi hastaneye gidiyorsun özele mi
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Randevu alamıyorum hiç bi hastaneye konya da randevu almak çok zor malesefki
Bende alamıyorum canım eşim aradı hiç bi hastaneden randevu alamadı şubatın 24den sonra saat 4 te arayın diyor

Esrabeyza

Kayıtlı Üye
rank
Canım hangi hastaneye gidiyorsun özele mi

Bende alamıyorum canım eşim aradı hiç bi hastaneden randevu alamadı şubatın 24den sonra saat 4 te arayın diyor
Canım ablam da özele gidiyor bnm eşini alıyorlar içeriye devlette almıyorlar herkes sıra alamiyoruz diyor ama MHRS indirin Allah'a şükür bn hep alıyorum sirayi

Mlht

Kayıtlı Üye
rank
Canım ablam da özele gidiyor bnm eşini alıyorlar içeriye devlette almıyorlar herkes sıra alamiyoruz diyor ama MHRS indirin Allah'a şükür bn hep alıyorum sirayi

Bende mhrs 'nin internet sitesinden bakıyorum hep ama malesef hiç randevu yok

Ayşenin Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Yaa gerçekmi eşim çok heyecanlıydı şimdi üzülecek diğer hastanelerde aynı mı özeller de mi almıyor bide sıra alamadık biz hastaneye gitsek hastaneden sıra alabilirmiyiz bi bilginiz varmı nadıl muayene sırası alacam ben ya

Selçuklu tıpa randevu almadan gitsem bakarlarmı ki
Ben ozele gidiyorum canim büyükşehir hastanesine gidiyorum her kontrolumde eşim yanimdaydi iceri rahatlikla aliyorlar.

Yaa gerçekmi eşim çok heyecanlıydı şimdi üzülecek diğer hastanelerde aynı mı özeller de mi almıyor bide sıra alamadık biz hastaneye gitsek hastaneden sıra alabilirmiyiz bi bilginiz varmı nadıl muayene sırası alacam ben ya

Selçuklu tıpa randevu almadan gitsem bakarlarmı ki
Canım özelde eşin girebilir yanında. Sadece devlet almıyor içeride hep bayan hasta oluyor biri çıkmadan diğer hastayı alıyor o yüzden devlette giremiyor benim eşim sadece 1 kez girdi o da özelde ayrıntılı ultrasonda girdu

Tüm sayfalar yüklendi.