Bana böbrekte genişlik bağırsaktw parlaklık beyinde kist 22. Haftada denildi 2 hafta sonra da beyindeki geçmiş böbrekte iyi bağırsakta parlaklık devam dedi doğumdan sorna muayenede bir sorun olursa gelirsin fakülteye dedi uzman içini ferah tut erkekse bebek 30 yaş üzeriysen bu rikler hemen hemen çıkıyor herkeste bende baya sor günler geçirdim ama geçti Allaha sığın her türlüsüsenin sınavın saabh dlpuma gireceğim şimdiden dua edeceğim size Rabbim kalbinizi ferahlatsın Bebeğinizi sağ salim dünyaya getirmenizi nasib etsin36+4 deyim. Haftaya doğum var. Ne yazık kı kalpte parlaklık, beyinde kist denildi. Amniyosentez ıcın esım musade etmedi. Cok cekınıyorm. Ikıncı sezerynım arkamda bır cocugum daha var nasıl gırıcem vs dıye dusunuyorum. Acıkcası dogum hıc hıc ıstemıyorum![]()

Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Merhaba size dönmek istedim tekrar doğum yaptım çok şükür bebeğimde bana da söylenenler doğru çıkmadı senin de için rahat gir doğuma diye söylemek istedim çok şükür sağlıklıyız sizede sağlık diliyorum inşalahBana böbrekte genişlik bağırsaktw parlaklık beyinde kist 22. Haftada denildi 2 hafta sonra da beyindeki geçmiş böbrekte iyi bağırsakta parlaklık devam dedi doğumdan sorna muayenede bir sorun olursa gelirsin fakülteye dedi uzman içini ferah tut erkekse bebek 30 yaş üzeriysen bu rikler hemen hemen çıkıyor herkeste bende baya sor günler geçirdim ama geçti Allaha sığın her türlüsüsenin sınavın saabh dlpuma gireceğim şimdiden dua edeceğim size Rabbim kalbinizi ferahlatsın Bebeğinizi sağ salim dünyaya getirmenizi nasib etsin![]()

Son düzenleme: