Korona dönemi temizlik

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Duruu tarafından oluşturulan Korona dönemi temizlik başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 227 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Korona dönemi temizlik
Konbuyu başlatan Duruu
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Aselaras

Duruu

Kayıtlı Üye
rank
Iyi akşamlar herkeze ya kardeşim korina oda bizim evde geçiriyor ben annemin yaninda kalıyorum kardesim korona olmadan önce bütün heryeri temizlemistik acaba kardedimin koronasi geçtikten sonra evi yinemi tamamen temizlememiz gerekir bide sizce kaç gün girmememiz gerekir eve

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
Iyi akşamlar herkeze ya kardeşim korina oda bizim evde geçiriyor ben annemin yaninda kalıyorum kardesim korona olmadan önce bütün heryeri temizlemistik acaba kardedimin koronasi geçtikten sonra evi yinemi tamamen temizlememiz gerekir bide sizce kaç gün girmememiz gerekir eve
Cnm biz atlattıktan sonra tüm evi sirke çamaşır suyuna yatırdık bildiğin kapı kolundan bildiğin kullanılmayan eşyalara kadar ama tek kişi pozitifse ona oda verin o odaya giren çıkan eşya lavabo çamaşır çarşaf bunların hepsini iyice yıkayın

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar