Koronada nezle kacgun surer

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde ASİL 'İN Annesi tarafından oluşturulan Koronada nezle kacgun surer başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 884 kez görüntülenmiş, 6 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Koronada nezle kacgun surer
Konbuyu başlatan ASİL 'İN Annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ASİL 'İN Annesi

Muhammed'in Annesi

Oğullarım 👬
Mod
rank
Insalh canim gozum sulanip duruyor birde cok kotu nezle oldum sukur ates gecti portakl felan yiorum saolsun esim herseyimi getiriverior ihtitacim olan cok kotu oksuruk olmusum😔cigerlerim acior oksuruken
Evet canım normal belirtiler, bende geçirmişim herhalde fakinda olmadan ama abartilacak gibi değil grip halinin şiddetlisi gibi Allah'ım tez zamanda şifa versin

ASİL 'İN Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Evet canım normal belirtiler, bende geçirmişim herhalde fakinda olmadan ama abartilacak gibi değil grip halinin şiddetlisi gibi Allah'ım tez zamanda şifa versin
Insallah canim azkaldi
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Tahmini 1 hafta oluyor canım
Tam benim karantina 1hftalik

Geçmiş olsun cnm..cnm bol.meyve tukett sıcak içecek nane limon iç.. bı kaç güne toparlarsin en azindan
Saol.canim insallh kisa zamnda zaten bundan sonra bidaha onemli olmadikca cikmam disari

Geçmiş olsun cnm..cnm bol.meyve tukett sıcak içecek nane limon iç.. bı kaç güne toparlarsin en azindan
Saol.canim insallh kisa zamnda zaten bundan sonra bidaha onemli olmadikca cikmam disari

Tüm sayfalar yüklendi.