Korunma yöntemleri

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ayshe❣️ tarafından oluşturulan Korunma yöntemleri başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,022 kez görüntülenmiş, 11 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Korunma yöntemleri
Konbuyu başlatan Ayshe❣️
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Bla bla bla
K

Kıdemli Anne

Guest
Valla arkadasim benim esim korunuyordu 3.bebegimi 20 gun once dogurdum😬erjege sakin guvenme esim kendinden emindi bi baktik hamileyim ki benim esim 3.cocugu hic istemiyordu baktim bu is boyle olmayacak 3.dogumla kordonlarimi baglattim

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
Daha şimdiden bebeği dogurmadan korunma yöntemi araştırmaya başladım çünkü korkuyorum. Deneyip yan etkisi konusunda en minimum sıkıntı yaşadığınız bir yöntem var mı? Erkeklerin korunması dışında ona hiç güvenemiyorum 😟
Spral taktirdim kaydı çıkarttılar hap iğne kullanimina uygun deilim kalp den dolayi onermedi doktorlar eşim korunuyordu oda bir sure sonra sıkıldı geri çekme yöntemi ile 2 senedir hersey iyi giderken ansızın hamile olduğumu öğrendim oglumu doğurduktan 5 yil sonra birde kizim olucak nasipse dusunmuyordum bende çocuk ama şükür kızım olucak bu sefer dogumda kordonlari baglatip konuyu kökünden cozucem 🤣

Sybm

Guest
rank
Spral taktirdim kaydı çıkarttılar hap iğne kullanimina uygun deilim kalp den dolayi onermedi doktorlar eşim korunuyordu oda bir sure sonra sıkıldı geri çekme yöntemi ile 2 senedir hersey iyi giderken ansızın hamile olduğumu öğrendim oglumu doğurduktan 5 yil sonra birde kizim olucak nasipse dusunmuyordum bende çocuk ama şükür kızım olucak bu sefer dogumda kordonlari baglatip konuyu kökünden cozucem 🤣
Vala 40 çıktı bende ne yapacam bilmiyorum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Adamı boşayacam ama😂😂

Daha şimdiden bebeği dogurmadan korunma yöntemi araştırmaya başladım çünkü korkuyorum. Deneyip yan etkisi konusunda en minimum sıkıntı yaşadığınız bir yöntem var mı? Erkeklerin korunması dışında ona hiç güvenemiyorum 😟
Canım ben emzirmedigim için geçen ay aylık iğne yaptırdım bu ay gene yaptircam ama ara kanamalari oldu yani normal adet oldum 7 gün sürdü 9 gün sonra gene adet oldum suan az az 10 gündür kanama geliyor başka bı yan etki olmadı 3 ayda düzene oturur dedi ebe bakalım

Tüm sayfalar yüklendi.