Sorum var Kramp

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Yenibebe tarafından oluşturulan Kramp başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 885 kez görüntülenmiş, 15 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kramp
Konbuyu başlatan Yenibebe
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Nesliesen

Sümeyraaa🤍

Kayıtlı Üye
rank
Arada Krampla uyanıyordum ya sağ ya sol diz altıma giriyor canım çıkacak gibi ağrısını hissediyordum bugün 38+1im son 2 gündür giren krampların ağrısını halen daha sürüyor dizden aşağı çok ağrıyor aynı durumu yaşayanlar var mı kendimi bitik bi halde hissediyorum
yaaa onu çok iyi biliyorum gece yarısı olurdu bana aniden hareket edemiyordum ağrıdan öyle ağrıyla birkaç dakika duruyordum sonra sanki kaslar gevşeyip geçiyordu şuan bile dişlerim gıcırdadi düşünürken

Azranurun annesi

Kayıtlı Üye
rank
Arada Krampla uyanıyordum ya sağ ya sol diz altıma giriyor canım çıkacak gibi ağrısını hissediyordum bugün 38+1im son 2 gündür giren krampların ağrısını halen daha sürüyor dizden aşağı çok ağrıyor aynı durumu yaşayanlar var mı kendimi bitik bi halde hissediyorum
Aynıyız canim okuduğum yorumlarda hemen hemen aynı belirtiler normal deniyor

Sümeyraaa🤍

Kayıtlı Üye
rank
çok geçmiş olsun inşallah birdaha yaşamazsın birde iyi gelen tek şey var bana göre sade soda ic kemiklerinin gelişimine çok yardımcı oluyor bebeğin bebek sendeki kalsiyum demiri emdiği için sen vitaminsiz kalıyorsun o yüzden oluyor bu ağrılar dediğim gibi sade soda çok iyi gelmişti bana her gece uyumadan önce içiyordum olmuyordu içmediğm gün olmuştu farkettim o yüzden sende den anlarsın farki çok konuştum kusura bakma,😂😂

Yenibebe

Kayıtlı Üye
rank
yaaa onu çok iyi biliyorum gece yarısı olurdu bana aniden hareket edemiyordum ağrıdan öyle ağrıyla birkaç dakika duruyordum sonra sanki kaslar gevşeyip geçiyordu şuan bile dişlerim gıcırdadi düşünürken
İşte bu son 2 gündür olanlar kaldı üzerimde yük gibi dün sol bacak ondan önceki gün sağ bacağa girmişti ve halen ağrıyo kramp değil ağrısı kaldı yatmaktan başka elimden bişeyde gelmiyor

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Kuzum doğumun yakın maşallah az kalmış 🥰

Yenibebe

Kayıtlı Üye
rank
çok geçmiş olsun inşallah birdaha yaşamazsın birde iyi gelen tek şey var bana göre sade soda ic kemiklerinin gelişimine çok yardımcı oluyor bebeğin bebek sendeki kalsiyum demiri emdiği için sen vitaminsiz kalıyorsun o yüzden oluyor bu ağrılar dediğim gibi sade soda çok iyi gelmişti bana her gece uyumadan önce içiyordum olmuyordu içmediğm gün olmuştu farkettim o yüzden sende den anlarsın farki çok konuştum kusura bakma,😂😂
Tamam içmeyi deneyeceğim sevmiyorum ama ağırlarda çekilecek gibi değil
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kuzum doğumun yakın maşallah az kalmış 🥰
İnşallah geceleri sancımsı şeyler hissediyorum ama gün içinde daha rahatım artık doğum ne zaman olur hiç bi fikrim yok

Aynıyız canim okuduğum yorumlarda hemen hemen aynı belirtiler normal deniyor
Allah yardımcımız olsun ne diyeyim 🙏🏼

Sümeyraaa🤍

Kayıtlı Üye
rank
İşte bu son 2 gündür olanlar kaldı üzerimde yük gibi dün sol bacak ondan önceki gün sağ bacağa girmişti ve halen ağrıyo kramp değil ağrısı kaldı yatmaktan başka elimden bişeyde gelmiyor
aynen belinden yukarı ayaklarını uzat dinlen inşallah geçer Allah'ın izniyle 😘

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Tamam içmeyi deneyeceğim sevmiyorum ama ağırlarda çekilecek gibi değil

İnşallah geceleri sancımsı şeyler hissediyorum ama gün içinde daha rahatım artık doğum ne zaman olur hiç bi fikrim yok

Allah yardımcımız olsun ne diyeyim 🙏🏼
Kuzum benimde doğuma 1 hafta kala sancılarım oluyordu ara ara sonra doğuma 3 gün kala nişanım gelmişti

Tüm sayfalar yüklendi.