Sorum var Kramp

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Yenibebe tarafından oluşturulan Kramp başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 886 kez görüntülenmiş, 15 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kramp
Konbuyu başlatan Yenibebe
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Nesliesen

Mervee

Kayıtlı Üye
rank
Arada Krampla uyanıyordum ya sağ ya sol diz altıma giriyor canım çıkacak gibi ağrısını hissediyordum bugün 38+1im son 2 gündür giren krampların ağrısını halen daha sürüyor dizden aşağı çok ağrıyor aynı durumu yaşayanlar var mı kendimi bitik bi halde hissediyorum
29+5im kramplarla uyanıyorum ilaç da fayda etmiyor, bakalım ne zamana kadar devam edecek

CerenEla

Kayıtlı Üye
rank
Arada Krampla uyanıyordum ya sağ ya sol diz altıma giriyor canım çıkacak gibi ağrısını hissediyordum bugün 38+1im son 2 gündür giren krampların ağrısını halen daha sürüyor dizden aşağı çok ağrıyor aynı durumu yaşayanlar var mı kendimi bitik bi halde hissediyorum
Bende 38+2 yım. Aynı şeyleri yaşadım.Doktorum Magnezyum vermedi. Bende düzenli olarak her gün bir tane sade soda içiyorum. Bacak ve ayak Kramplarim azaldı çok şükür.

Hanmtutenk

Kayıtlı Üye
rank
Bende de öyle, kalçaya kramp giriyor bir kaç gündür de kemiklere değil bacak kaslarına giriyor canım çıkıyor resmen. Normaldir ama

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Kramp için günde iki tane sade maden suyu içebilirsin canım içinde yüksek miktarda magnezyum barındırdığı için faydası çok olur

Nesliesen

Kayıtlı Üye
rank
Beypazarı sarıkız markaları daha temiz içerikli maden suyu olarak sevmiyorsanız bike sarıkız ın tadı çok güzel ben alıştım genelde hergün yada 2 günde bir içiyorum krampların olmuyor

Tüm sayfalar yüklendi.