Sorum var Kucak kuşu

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Yenianniş_ tarafından oluşturulan Kucak kuşu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 946 kez görüntülenmiş, 31 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kucak kuşu
Konbuyu başlatan Yenianniş_
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

Sümeyra🍀

Gökçem❣️ Gökperim❣️ Barış Hamzam❣️
rank

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-04-15
Gebeliğinizin 34. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık kavun büyüklüğünde.
Bebeğin yağ dokusu eğer doğum olursa ısı kontrolünü yapacak düzeye gelmiştir. eğer erken doğum olursa bu haftadan itibaren çok sorun olmadan yaşayabilir. Yorgunluk yeniden sorun olmaya başlar.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 43 cm ağırlıgı 2200 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Yazına çok duygulandım canım ya çok güzel yazmışsın,❤️❤️
Ne yalan söyleyim bende gözyaşım pıt pıt vir şekilde yazdım 🥺. Aklıma depremden çıkan bebekler geliyor bu çocuğa sarılma, uyutma, öpme konusu geldikçe 10 gün öncesine göre daha bir yoğunum kayra ya karşı 🥺🥺 rabbim yinede düşündüğümüze ığratmasın ama elbette ölüm var Allahım herkese yardımcı olsun inşallah sümeyram. Sen nasılsın gebelik nasıl gidiyor

Sümeyra🍀

rank
A
Ne yalan söyleyim bende gözyaşım pıt pıt vir şekilde yazdım 🥺. Aklıma depremden çıkan bebekler geliyor bu çocuğa sarılma, uyutma, öpme konusu geldikçe 10 gün öncesine göre daha bir yoğunum kayra ya karşı 🥺🥺 rabbim yinede düşündüğümüze ığratmasın ama elbette ölüm var Allahım herkese yardımcı olsun inşallah sümeyram. Sen nasılsın gebelik nasıl gidiyor
Aynen canım çok haklısın 🥺ben çok yorgun bitkinim hastayım üstelik boğazım şiş kulağıma kadar ağrıyor komple çocuklarımda hasta onlarla bir yandan uğraşıyorum

Bebeğin yağ dokusu eğer doğum olursa ısı kontrolünü yapacak düzeye gelmiştir. eğer erken doğum olursa bu haftadan itibaren çok sorun olmadan yaşayabilir. Yorgunluk yeniden sorun olmaya başlar.

Kevser55

Kayıtlı Üye
rank
Canım gazı var muhtemelen omzuna al hafif elini kambur şeklinde yap poposundan yukarı pıt pıt vur bide bağırsak masajı yap ayaklarını böyle karnına doğru ara ara ittir bide devamlı beşiğinde yatırmaya çalış yoksa beşikte bidaha yatmaz benim oğlum beşikte değil yer yatağında yatıyor 😒
Aynen benim bebeğimde 27 günlük iki gündür gece oldumu kötü bı ağlama tutuyor beşiğinde uyumuyor bende yanıma alıyorum yüz üstü yatırıp masaj yapıyorum uyuyor ha tabi uyuyunca hemen yatağına atıyorum boğulabilir Allah korusun.

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
A

Aynen canım çok haklısın 🥺ben çok yorgun bitkinim hastayım üstelik boğazım şiş kulağıma kadar ağrıyor komple çocuklarımda hasta onlarla bir yandan uğraşıyorum
Çok geçmiş olsun kuzum depremden sonra dışarı da kaldınız ya bir kaç saat bişe o soğukta hasta olmanıza yetmiştir.ballı süt iç o iyi gelir.

Sümeyra🍀

rank
Çok geçmiş olsun kuzum depremden sonra dışarı da kaldınız ya bir kaç saat bişe o soğukta hasta olmanıza yetmiştir.ballı süt iç o iyi gelir.
Aynen canım ertesi günkü depremzede baya dışarda kaldık hava soğuktu baya dün akşam içtim ama aynı boğazıma bez doladım biraz yumuşar diye ama çok kötü yutkunamiyorum bile

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
Aynen canım ertesi günkü depremzede baya dışarda kaldık hava soğuktu baya dün akşam içtim ama aynı boğazıma bez doladım biraz yumuşar diye ama çok kötü yutkunamiyorum bile
Oy çok sıcak şeyler yada çok soğuk şeyler yüketme canım ve boğazını sürekli nemli tut. Ilık çorba filan iç limonlu limonlu iyi gelir

Sümeyra🍀

rank
Oy çok sıcak şeyler yada çok soğuk şeyler yüketme canım ve boğazını sürekli nemli tut. Ilık çorba filan iç limonlu limonlu iyi gelir
Ben çok soğuk su içiyorum yaz kıs eşimde dedi soğuk sudan olmuş oda olabilir ayy dün arpa şehriyeli tavuk çorbası yaptım içine de bir tane limon sıktım içtim valla 🤭

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
Ben çok soğuk su içiyorum yaz kıs eşimde dedi soğuk sudan olmuş oda olabilir ayy dün arpa şehriyeli tavuk çorbası yaptım içine de bir tane limon sıktım içtim valla 🤭
Yine ii ve soğuk su iime balım 😂😂ben dolaba soğuk su koysan şimdi eşim beni keser sanırım ay nasıl canım çekti 😂😂😂

Sümeyra🍀

rank

Tüm sayfalar yüklendi.