Sorum var Kundakk

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Cansuyldirim tarafından oluşturulan Kundakk başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 520 kez görüntülenmiş, 15 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kundakk
Konbuyu başlatan Cansuyldirim
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Cansuyldirim

Ulduz.kiz anesi👶❤

Kızına aşık ❤️
rank
Kızlar 4.5 aylık oğlum var doğduğundan beri kundakli yatırıyorum şimdi büyüdü güçlendi tabi ellerini kundaktan çıkarıyor gözlerini ovuşturuyor ağlıyor uyumuyor kundaksız nasıl yatıra bilirim Kızlar kat kat kundak yapıyorum bende sıkıldım kundak yapmaktan artık 🫠😕😕
ay canim benim erkek kardasmin kizi 8 aylik hala kundakda bir turlu ayirlamdilar kundakdan

Cansuyldirim

Kayıtlı Üye
rank
B
ay canim benim erkek kardasmin kizi 8 aylik hala kundakda bir turlu ayirlamdilar kundakdan
Bizimki sıkıldı kundagi istemiyor artık ben kendim ayırmak istiyorum ama işte elini yüzünü yırtıyor ağlıyor uyumuyor onlarin isi daha zor o daha büyük 😐😐

AmineErva'm

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 4.5 aylık oğlum var doğduğundan beri kundakli yatırıyorum şimdi büyüdü güçlendi tabi ellerini kundaktan çıkarıyor gözlerini ovuşturuyor ağlıyor uyumuyor kundaksız nasıl yatıra bilirim Kızlar kat kat kundak yapıyorum bende sıkıldım kundak yapmaktan artık 🫠😕😕
Bunun için YouTube de videolsr var ben denedim ve olumlu sonuç aldım sende bakabilirsin

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Kuzum zaten havalar soğuk kış bitene kadar kundaklamani öneririm nasıl olsa bikac aya kendisi bırakmaz artık emin ol
Tabi yine senin tercihin

Tüm sayfalar yüklendi.