Kuşburnu çayı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Şeydoşş tarafından oluşturulan Kuşburnu çayı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,267 kez görüntülenmiş, 12 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kuşburnu çayı
Konbuyu başlatan Şeydoşş
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Şeydoşş

Şeydoşş

Kayıtlı Üye
rank
Gebelikte kuşburnu içilmesi hakkında bilginiz varmı boğazım iltihaplanıyor önlem almam lazım içen veya doktora soran varmı bu konuyu

Şeydoşş

Kayıtlı Üye
rank
Canim bizde ona it burnu deyilir🤣 it yani köpek burnu ben hemişireliyi okumuşam kani azaltir amma 1 fincan icmenjn zarari yok
İt burnu daha iyiymiş 😂😂 bende ıhlamur içtim yarım bardak limonla ama kuşburnu hepsinden daha çok c vitamini taşıdığı için onu mu içsem demiştim ama bilgim olmadığından içmedim ıhlamurda pek açmıyor beni normalde bitki çayı çok severim ama

Ulduz.kiz anesi👶❤

Kızına aşık ❤️
rank
İt burnu daha iyiymiş 😂😂 bende ıhlamur içtim yarım bardak limonla ama kuşburnu hepsinden daha çok c vitamini taşıdığı için onu mu içsem demiştim ama bilgim olmadığından içmedim ıhlamurda pek açmıyor beni normalde bitki çayı çok severim ama
Bir fincan icsen biwey olmaz kac hafdaliksin?

Sedoss

Kayıtlı Üye
rank
Gebelikte kuşburnu içilmesi hakkında bilginiz varmı boğazım iltihaplanıyor önlem almam lazım içen veya doktora soran varmı bu konuyu
Benim doktorum fazla içmediğin sürece sorun olmaz demişti bitki çayları için abartmamak gerekiyor galiba

Şeydoşş

Kayıtlı Üye
rank
Benim doktorum fazla içmediğin sürece sorun olmaz demişti bitki çayları için abartmamak gerekiyor galiba
Evet canım bitki çayları pek iyi olmuyor ama kuşburnu hiç duymadım bende vitamin desteği almak için doğal çözümler arıyorum içilebilir yazıyor internette ama bilemedim içen varmı diye sorayım dedim

Tüm sayfalar yüklendi.