Ah evet ıhlamur daha güvenli Ihlamur içmek daha iyi sanırım teşekkürler canım ☺️
Ş Şeydoşş Kayıtlı Üye Katılım 1 Nisan 2021 Mesajlar 2,656 6 Ekim 2021 #11 Begüm cyln' Alıntı: Ah evet ıhlamur daha güvenli Genişletmek için tıkla ... Ihlamur içmek daha iyi sanırım teşekkürler canım
Begüm cyln' Alıntı: Ah evet ıhlamur daha güvenli Genişletmek için tıkla ... Ihlamur içmek daha iyi sanırım teşekkürler canım
H Heyecanlı anne Kayıtlı Üye Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 957 6 Ekim 2021 #12 Şeydoşş' Alıntı: Gebelikte kuşburnu içilmesi hakkında bilginiz varmı boğazım iltihaplanıyor önlem almam lazım içen veya doktora soran varmı bu konuyu Genişletmek için tıkla ... Ben içiyorum canım doktor da hiç bi sorun olmaz 2 fincan iç dedi
Şeydoşş' Alıntı: Gebelikte kuşburnu içilmesi hakkında bilginiz varmı boğazım iltihaplanıyor önlem almam lazım içen veya doktora soran varmı bu konuyu Genişletmek için tıkla ... Ben içiyorum canım doktor da hiç bi sorun olmaz 2 fincan iç dedi
Ş Şeydoşş Kayıtlı Üye Katılım 1 Nisan 2021 Mesajlar 2,656 6 Ekim 2021 #13 Heyecanlı anne' Alıntı: Ben içiyorum canım doktor da hiç bi sorun olmaz 2 fincan iç dedi Genişletmek için tıkla ... Bugün bende sordum canım içebilirsin 1 fincan kadar hiç bi sorun olmaz dedi
Heyecanlı anne' Alıntı: Ben içiyorum canım doktor da hiç bi sorun olmaz 2 fincan iç dedi Genişletmek için tıkla ... Bugün bende sordum canım içebilirsin 1 fincan kadar hiç bi sorun olmaz dedi