Kusura bakmayın konuyu silmek durumunda kaldım

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Gökçem💕 tarafından oluşturulan Kusura bakmayın konuyu silmek durumunda kaldım başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 707 kez görüntülenmiş, 5 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Kusura bakmayın konuyu silmek durumunda kaldım
Konbuyu başlatan Gökçem💕
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gökçem💕

Gökçem💕

"minik kızım"
rank
Eşim kızdığını için konuyu sildim kusura bakmayın.

Son düzenleme:

Helin in annesi

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar kayınpederim aşçı et yemeklerini çok güzel yapar. Karısı kocamın annesi değil annesi ölmüş bu kadın ikinci eşi. Kocamı hiç sevmez kadın kendi çocuklarını tutar hep arkasından kötü konuşur bildiğiniz üvey anne yani. Eşim kavurma istedi akşama dedim ki istediğin gibi yapamayabilirim ama denerim. Et yemeklerinde iyi değilim 1 yıllık evliyiz. O zaman babamı ararız gelir yapar dedi adam aşçı ya. Tamm dedi sever bizi sağolsun ama geldi diyo ki hanım yapacakmış eti verin götüreyim aşşa. Aile apartmanı biiz 4. Kattayız onlar 1. Bu kadın hamile olduğumda hayırlı olsun bile dememiş insan kayınpederim çok yalvardı götürdü eti aşşa. Kadın fesatlığına yapayım diyor hiç bir iyi niyeti yok sırf babam bizle vakit geçirmesin diye. Mecbur verdik yalvardı adam beni kötü etmeyin şu kadınla ağzına laf vermeyin diye. Ama yemek istemiyorum asla napacağım çıldırmak geldi bana kocamın arkasından hırsız falan diyen kadın bu. Aynı apartmandayız ama bizimle konuşmaz görüşmez selam sabah vermez bu kadın sanki kocam ona ne yaptıysa tek suçu başka annenin evladı olmak.
Bırak yapsın ne takıyorsunuz istemiyorsan bı dahaki sefere İnternet ten bakar yaparsın kavurma zor bı yemek değil canım gereksiz şeyleri kafana takar büyütürsen daha ciddi şeylerle nasıl başa çıkacaksın bu hayatta

Zeynoo

Kayıtlı Üye
rank
Bırak yapsın ne takıyorsunuz istemiyorsan bı dahaki sefere İnternet ten bakar yaparsın kavurma zor bı yemek değil canım gereksiz şeyleri kafana takar büyütürsen daha ciddi şeylerle nasıl başa çıkacaksın bu hayatta
Kuzum sende bir daha ki sefere kocanla disarda yersin olmadı ilk denemede olmaz ikinci denemede yaparsın her yemegi dört dortlu yapacak değiliz sen kocanla iyi ol o kadına o ueter

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
Eşim kızdığını için konuyu sildim kusura bakmayın.
Canim benim kayin valide de alt katta oturuyor oz ama uveyden beter ben minnet etmem hic ona esim ne isterse istesin kendim yaparım guzel yada cirkin bir dahakine daha iyisi olur hayatim derim yinede yeriz o yemegi daha bikez kaynanama bize bunu yap bize sunu yap demedim kayınpeder le ayrilar bizde yılda bir anca goruruz kayınpederi uzakta oturuyo ama kaynana fena bizimde o yuzden yao evinde ye kendin minnet etme boswer bir eksik bir fazla huzurun yerinde olsun o yeter size Kendinide sitrese sokma hic

Gökçem💕

"minik kızım"
rank
Canim benim kayin valide de alt katta oturuyor oz ama uveyden beter ben minnet etmem hic ona esim ne isterse istesin kendim yaparım guzel yada cirkin bir dahakine daha iyisi olur hayatim derim yinede yeriz o yemegi daha bikez kaynanama bize bunu yap bize sunu yap demedim kayınpeder le ayrilar bizde yılda bir anca goruruz kayınpederi uzakta oturuyo ama kaynana fena bizimde o yuzden yao evinde ye kendin minnet etme boswer bir eksik bir fazla huzurun yerinde olsun o yeter size Kendinide sitrese sokma hic
Aynen öyle canım eşim babasının yemeklerini seviyor dediğim gibi mesleği düğün aşçılığı. Kadının yapacağını bilsem ağzımı açmam zaten neyse bu da bize ders oldu. Çiğ de olsa sert de olsa artık evimde yaparım.

Tüm sayfalar yüklendi.