Kızlar kayınpederim aşçı et yemeklerini çok güzel yapar. Karısı kocamın annesi değil annesi ölmüş bu kadın ikinci eşi. Kocamı hiç sevmez kadın kendi çocuklarını tutar hep arkasından kötü konuşur bildiğiniz üvey anne yani. Eşim kavurma istedi akşama dedim ki istediğin gibi yapamayabilirim ama denerim. Et yemeklerinde iyi değilim 1 yıllık evliyiz. O zaman babamı ararız gelir yapar dedi adam aşçı ya. Tamm dedi sever bizi sağolsun ama geldi diyo ki hanım yapacakmış eti verin götüreyim aşşa. Aile apartmanı biiz 4. Kattayız onlar 1. Bu kadın hamile olduğumda hayırlı olsun bile dememiş insan kayınpederim çok yalvardı götürdü eti aşşa. Kadın fesatlığına yapayım diyor hiç bir iyi niyeti yok sırf babam bizle vakit geçirmesin diye. Mecbur verdik yalvardı adam beni kötü etmeyin şu kadınla ağzına laf vermeyin diye. Ama yemek istemiyorum asla napacağım çıldırmak geldi bana kocamın arkasından hırsız falan diyen kadın bu. Aynı apartmandayız ama bizimle konuşmaz görüşmez selam sabah vermez bu kadın sanki kocam ona ne yaptıysa tek suçu başka annenin evladı olmak.