😂😂😂😂 1683210788 Bugun burasi cok güzelci yaz havasi gibiydi ayni 🥰🥰🥰
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,004 4 Mayıs 2023 #51 Asena.ase' Alıntı: Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 4 Mayıs 2023 Bugun burasi cok güzelci yaz havasi gibiydi ayni Genişletmek için tıkla ...
Asena.ase' Alıntı: Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 4 Mayıs 2023 Bugun burasi cok güzelci yaz havasi gibiydi ayni Genişletmek için tıkla ...
Asena.ase 👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑 Mod Katılım 20 Aralık 2021 Mesajlar 12,020 Konum Çankırı 4 Mayıs 2023 #52 Hülya12' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... ❤❤
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,103 4 Mayıs 2023 #53 Asena.ase' Alıntı: Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 4 Mayıs 2023 Bugun burasi cok güzelci yaz havasi gibiydi ayni Genişletmek için tıkla ... Vallahi bugün burada da kış yeni başladı sanki bayağı yağmur var
Asena.ase' Alıntı: Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 4 Mayıs 2023 Bugun burasi cok güzelci yaz havasi gibiydi ayni Genişletmek için tıkla ... Vallahi bugün burada da kış yeni başladı sanki bayağı yağmur var
Asena.ase 👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑 Mod Katılım 20 Aralık 2021 Mesajlar 12,020 Konum Çankırı 4 Mayıs 2023 #54 Gamze Hümeyra' Alıntı: Vallahi bugün burada da kış yeni başladı sanki bayağı yağmur var Genişletmek için tıkla ... Ooo aman dikkat et kuzum çocuklar hasta olmasın doğalgazı ac bu gidisle kapatamicaz sanirim
Gamze Hümeyra' Alıntı: Vallahi bugün burada da kış yeni başladı sanki bayağı yağmur var Genişletmek için tıkla ... Ooo aman dikkat et kuzum çocuklar hasta olmasın doğalgazı ac bu gidisle kapatamicaz sanirim
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,103 4 Mayıs 2023 #55 Asena.ase' Alıntı: Ooo aman dikkat et kuzum çocuklar hasta olmasın doğalgazı ac bu gidisle kapatamicaz sanirim Genişletmek için tıkla ... Burda doğalgaz yok ki
Asena.ase' Alıntı: Ooo aman dikkat et kuzum çocuklar hasta olmasın doğalgazı ac bu gidisle kapatamicaz sanirim Genişletmek için tıkla ... Burda doğalgaz yok ki
Asena.ase 👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑 Mod Katılım 20 Aralık 2021 Mesajlar 12,020 Konum Çankırı 4 Mayıs 2023 #56 Gamze Hümeyra' Alıntı: Burda doğalgaz yok ki Genişletmek için tıkla ... Nasil yani ne var
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,103 4 Mayıs 2023 #57 Gamze Hümeyra' Alıntı: Burda doğalgaz yok ki Genişletmek için tıkla ... Köy kuzum doğalgaz yok soba kurmuştuk da kaldırdık geçen hafta şimdi de arada klima açıyorum çok soğuk olunca Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 4 Mayıs 2023 Asena.ase' Alıntı: Nasil yani ne var Genişletmek için tıkla ... Soba ve klima var kuzum
Gamze Hümeyra' Alıntı: Burda doğalgaz yok ki Genişletmek için tıkla ... Köy kuzum doğalgaz yok soba kurmuştuk da kaldırdık geçen hafta şimdi de arada klima açıyorum çok soğuk olunca Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 4 Mayıs 2023 Asena.ase' Alıntı: Nasil yani ne var Genişletmek için tıkla ... Soba ve klima var kuzum
Asena.ase 👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑 Mod Katılım 20 Aralık 2021 Mesajlar 12,020 Konum Çankırı 4 Mayıs 2023 #58 Gamze Hümeyra' Alıntı: Köy kuzum doğalgaz yok soba kurmuştuk da kaldırdık geçen hafta şimdi de arada klima açıyorum çok soğuk olunca Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 4 Mayıs 2023 Soba ve klima var kuzum Genişletmek için tıkla ... Himmm anladim kuzum en guzeli aslinda sobanın tadi baska
Gamze Hümeyra' Alıntı: Köy kuzum doğalgaz yok soba kurmuştuk da kaldırdık geçen hafta şimdi de arada klima açıyorum çok soğuk olunca Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 4 Mayıs 2023 Soba ve klima var kuzum Genişletmek için tıkla ... Himmm anladim kuzum en guzeli aslinda sobanın tadi baska
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,004 4 Mayıs 2023 #59 Asena.ase' Alıntı: Himmm anladim kuzum en guzeli aslinda sobanın tadi baska Genişletmek için tıkla ... Ceviz felan Atacan ay ne güzel Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 4 Mayıs 2023 Hülya12' Alıntı: Ceviz felan Atacan ay ne güzel Genişletmek için tıkla ... Kestane olacaktı
Asena.ase' Alıntı: Himmm anladim kuzum en guzeli aslinda sobanın tadi baska Genişletmek için tıkla ... Ceviz felan Atacan ay ne güzel Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 4 Mayıs 2023 Hülya12' Alıntı: Ceviz felan Atacan ay ne güzel Genişletmek için tıkla ... Kestane olacaktı
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,103 4 Mayıs 2023 #60 Asena.ase' Alıntı: Himmm anladim kuzum en guzeli aslinda sobanın tadi baska Genişletmek için tıkla ... Güzel de işte kirliliği çok kuzum doğalgaz köye gelse anında eve çekeriz de işte gelmiyor Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 4 Mayıs 2023 Hülya12' Alıntı: Ceviz felan Atacan ay ne güzel Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 4 Mayıs 2023 Kestane olacaktı Genişletmek için tıkla ... Hiç sevmem kestane
Asena.ase' Alıntı: Himmm anladim kuzum en guzeli aslinda sobanın tadi baska Genişletmek için tıkla ... Güzel de işte kirliliği çok kuzum doğalgaz köye gelse anında eve çekeriz de işte gelmiyor Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 4 Mayıs 2023 Hülya12' Alıntı: Ceviz felan Atacan ay ne güzel Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 4 Mayıs 2023 Kestane olacaktı Genişletmek için tıkla ... Hiç sevmem kestane