Bende de vardı o sosyal fobi ama bir aydınlanma yaşadım.Bir gün çarşıda oturdum etrafa baktım insanları izledim dedim bunlar kim ki ben bunlardan çekiniyorum ya.Hele eş tarafı hiç takmaya değmezAllah korusun da sen kocanla boşanmaya kalksan, kocan dünyanın en kötü adamı olsa bile toz kondurmazlar suçu sende bulurlar.Aldatılsan ona şerefsiz demezler sana elinde tutamadı derler, kumar oynasa para yetiştirememiş derler, içkiye eğlenmeye gitse evde eyliyememiş derler hep aklarlar.Ee senin onların yaptıklarına üzüldüğüne ağladığına değer mi yani?
Esime degisiyor bazen onuda anlamiyorumKocası süs dememiş ki demiş sende cevap ver sen neden cevap vermiyorsun demiş
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
B
Bak canım burda diyor artık onda zaten ya duymazdan gelerek cevap verecek yada konusarak tercih onun

Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Yani ben bir kere cvp versem gorumcem yine laf sokucak ama ikinciye cvp vermicem sabir felan ceker baska seyle oyalanirim o zamanda kavga cikmazsa kaynanamda bisey demez derse bile onada derim senlik bisey yok diyeOrada öyle diyorda öncesinde de görümcemle kavga edince kaynanamla kötü oluyorum onla kötü olunca kocam sıkıntı çıkarıyor diyor kendi bilir artık kendi tartıp biçecek