Laf sokan gorumce yardim edin

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Derdim var kategorisinde minikruresi tarafından oluşturulan Laf sokan gorumce yardim edin başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,020 kez görüntülenmiş, 35 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Derdim var
Konu Başlığı Laf sokan gorumce yardim edin
Konbuyu başlatan minikruresi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan birgebe

廾azalᏝ

Kayıtlı Üye
rank
Bu

Bu bilgileri ordan mı ediniz, teşekkür ederim tekrardan bende gebelik ve oksapara bağlı bir çeşit telenjektazi durumu mu acaba diye düşündüm, yardımcı olduğunuz için tekrardan teşekkür ederim, peki yatıştırmak için neler yapabilirim acaba?
Hani buradan bilgi alıp gidip gerçek bir doktora gidip tahlil istemek, bu da olabilir mi diye sormak falan okey de tedaviyi burada aramak biraz tehlikeli.Mesela doktora Gül hastalığını falan da sorabilirsin gebelikle oksapar birleşince tetikliyor diye yazdı

birgebe

Kayıtlı Üye
rank
G
Hani buradan bilgi alıp gidip gerçek bir doktora gidip tahlil istemek, bu da olabilir mi diye sormak falan okey de tedaviyi burada aramak biraz tehlikeli.Mesela doktora Gül hastalığını falan da sorabilirsin gebelikle oksapar birleşince tetikliyor diye yazdı
Gül hastalığını sordum da değil dedi, gebe olduğum için çeşitli ilaç ta kullanamıyorum zaten, doğal yöntemler sormuştum ne yapılabilir diye, bir doktorla da kalmadım 4 doktora gittim, neyse Rabbim den şifa diliyorum sizlerden de dua istiyorum, inşallah bir an önce düzelir. Teşekkürler

廾azalᏝ

Kayıtlı Üye
rank
G

Gül hastalığını sordum da değil dedi, gebe olduğum için çeşitli ilaç ta kullanamıyorum zaten, doğal yöntemler sormuştum ne yapılabilir diye, bir doktorla da kalmadım 4 doktora gittim, neyse Rabbim den şifa diliyorum sizlerden de dua istiyorum, inşallah bir an önce düzelir. Teşekkürler
Benim arkadaşın dişlerinin dipleri hamileliğinde kapkara oldu ama hepsi görmen lazım yarısına kadar siyah altı beyaz.Sürekli dişini de fırçalardı tatlı matlıyla da arası yoktu.Yani diyeceğim o ki çok tuhaf şeyler hamileyken insanın başına gelebiliyor,Allah yardımcın olsun Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin belki doğumdan sonra düzelir

birgebe

Kayıtlı Üye
rank
Oda farklıymış doğumdan sonra düzeldi mi arkadaşınız?
Teşekkür ederim amin, inşallah doğuma kadar da devam etmez bir an önce biter çünkü ciddi manada pskolojimi etkiliyor. Yüz olunca daha sıkıntı hani avuç içi ayak tabanı kızarması gebelikte daha olağan o ladar takılmayacak şeyler de yüz olması çok zormuş.

廾azalᏝ

Kayıtlı Üye
rank
Oda farklıymış doğumdan sonra düzeldi mi arkadaşınız?
Teşekkür ederim amin, inşallah doğuma kadar da devam etmez bir an önce biter çünkü ciddi manada pskolojimi etkiliyor. Yüz olunca daha sıkıntı hani avuç içi ayak tabanı kızarması gebelikte daha olağan o ladar takılmayacak şeyler de yüz olması çok zormuş.
Yok kalsiyumu düşükmüş bebek de kalan bütün kalsiyumunu çekmiş kadının, o da süt yoğurt pek yememiş başta da farketmemiş sonradan dikkat etse de öyle kaldı maalesef.Bazen stres de tetikliyor, Allah şifa versin geçer bir an önce inşAllah.Başın ağrısa o zor gelir insana

birgebe

Kayıtlı Üye
rank
Yok kalsiyumu düşükmüş bebek de kalan bütün kalsiyumunu çekmiş kadının, o da süt yoğurt pek yememiş başta da farketmemiş sonradan dikkat etse de öyle kaldı maalesef.Bazen stres de tetikliyor, Allah şifa versin geçer bir an önce inşAllah.Başın ağrısa o zor gelir insana
Kesinlikle öyle Rabbim Şafi ismi ile şifa nasip eylesin inşallah herkese de

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar